Liverpool - Brighton. Diferență prea mare de valoare.

Liverpool va avea un nou examen în această etapă din Premier League contra unui adversar care simte că are o mică șansă să obțină un punct prețios din această deplasare. Cormoranii se vor lupta contra celor de la Brighton pentru toate cele trei puncte pe Anfield de la ora 19:30 și promit un nou spectacol fanilor, pelicanii încercând să contribuie și ei pe cât se poate la această reprezentație.
liverpool Brighton

Formația condusă de la margine de germanul Jurgen Klopp este pregătită să realizeze lucruri importante anul acesta. După un titlu pierdut destul de categoric în fața cetățenilor lui Guardiola, Liverpool a pierdut UCL-ul la mustață în fața celor de la Real Madrid, călindu-se astfel pentru viitor, simțind că un nou trofeu poate veni la club dacă situația va fi mai așezată decât în sezonul trecut. Start-ul a fost unul excelent pe plan intern pentru Liverpool care simte că poate da lovitura, iar de aceea încearcă să nu își iasă din mână prea curând. În primul joc au reușit să o devasteze pe West Ham cu un 4-0 spectaculos pe Anfield unde Mane,Firmino și Salah și-au dovedit din nou clasa. Lunea aceasta a avut loc jocul doi unde cormoranii s-au descurcat la fel de bine, mai precauți de această dată și mai bine așezați în defensivă, câștigând cu doar 2-0 pe terenu lui Crystal Palace, Mane înscriind al doilea gol în minutul 90.

Brighton se deplasează pe Anfield cu dorința de a scoate un rezultat important care să îi permită să mai avanseze câteva poziții în Premier League. Pelicanii simt că alături de antrenorul lor irlandez Hughton pot reuși o nouă mobilizare de excepție ca în partida disputată acum o săptămână. Până atunci au debutat cu stângul în noul sezon pe terenul celor de la Watford, pierzând jocul cu un 2-0 destul de sec în care Brighton nu a reușit să arate mai nimic, meritând pe deplin înfrângerea, dar tocmai acest insucces i-a trezit pot spune foarte rapid pe jucătorii antrenorului irlandez. Pelicanii au realizat 90 de minute incredibile contra celor de la Manchester United care i-au anihilat încă din prima repriză cu 3 goluri înscrise în poarta lui De Gea, diavolii ne mai fiind capabili să întoarcă scorul, iar albaștrii bifează prima victorie din acest start de sezon.

Hughton&Co sunt conștienți că de această dată situația anterioară se poate reliefa fix invers pe teren în această seară, dar cu o așezare defensivă mult mai solidă, Brighton poate deprinde oricând șansa unui contraatac care să se transforme într-unul letal. Totuși, voi miza pe o victorie a cormoranilor atât la pauză cât și la final, și bineînțeles la un scor destul de semnficativ, având capacitatea să marcheze de 3 ori în poarta pelicanilor.

Pronosticuri Leverkusen - Mainz