Leicester - Wolves. Se așteaptă prima victorie în ambele tabere.

A doua rundă din fotbalul englez continuă și în această zi de sâmbătă cu o serie de partide care cu siguranță au fost așteptate de iubitorii de spectacol marca Premier League încă de la finalul sezonului trecut. Una dintre aceste partide este cea dintre Leicester și Wolves, joc programat de la ora 17:00 pe King Power Stadium. Vulpile se întorc pe arena proprie după înfrângerea din etapa trecută și este pregătită să le ofere fanilor prima victorie din acest sezon.
leicester wolves

Leicester, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la victorie. Vulpile conduse de la margine de francezul Claude Puel sunt pregătite să fie din nou în topul formațiilor din BPL, dar pentru acest lucru, echipa trebuie să se prezinte mult mai solidă decât în sezonul trecut când lucrurile au arătat destul de jalnic pentru albaștrii. Start-ul de sezon nu a fost unul reușit, aceștia pierzând pe Old Trafford cu scorul de 2-1, într-un joc relativ dominat de către diavoli, fără prea multe soluții de partea echipei lui Claude Puel, fiind în continuare într-o reconstrucție cel puțin la mijlocul terenului.Leicester l-a pierdut în această vară pe Mahrez plecat la Manchester City, dar barca lui Claude Puel trebuie să plutească în continuare și fără poate cel mai important pilon al clubului

Wolves, gazda acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la câștigarea jocului fapt ce este destul de logic deoarece totuși este vorba de o nou-promovată, iar lipsa de experiență își poate spune cuvântul. Formația condusă de la margine de Nuno Espirito a realizat un sezon incredibil în Championship, reușind să promoveze într-un mod destul de categoric, demonstrând de la început și până la final că este cert ca această formație să acceadă în BPL. Antrenorul portughez va încerca să păstreze aceeași atitudine în rândul fotbaliștilor săi, concentrarea și luciditatea fiind principalele lucruri care trebuie să existe cu desăvârșire la un club nou-promovat în Premier League. Start-ul de sezon a fost unul bun pentru lupi care au debutat cu dreptul în fața celor de la Everton, remizând din păcate cu scorul de 2-2 într-o partidă în care au avut superioritate numerică o perioadă destul de mare de timp, reușind să marcheze de două ori după ce a fost condusă.

Se anunță o dispută interesantă pe terenul celor de la Leicester care sunt pregătiți să realizeze prima victorie din acest sezon, deși lucrurile se prezintă mai bine pentru Wolves decât pentru aceștia. Voi miza astfel pe un joc care va curge mai mult spre poarta lui Smeichel, portarul lui Leicester, fiind de părere că lupii pot să înscrie în poarta acestuia, și mai cu seamă să scoată un rezultat pozitiv pe King Power Stadium.