Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leeds United vs Nottingham ponturi pariuri și pronosticuri 04.04.2023

Marți seara, cu începere la ora 21:45, Leeds United și Nottingham Forest se vor întâlni pe "Elland Road", într-o partidă din cadrul etapei a șaptea din campionatul englez, în care ne așteptăm ca golurile să fie cele ce ne vor aduce profit.
Leeds United vs Nottingham
April 04,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Leeds United vs Nottingham

Leeds United este cotată cu prima șansă în această confruntare, însă nu vom merge pe mâna sa, având totuși moralul afectat după eșecul usturător suferit în ultima etapă. Nici Nottingham nu este o echipă grozavă, însă ne așteptăm marcheze măcar o dată, așa cum a făcut-o de fiecare dată în ultimele patru jocuri. Anticipam o înfruntare cu reușite la ambele porți, așa pariem în consecință, într-o cotă de 1.85 oferită de Betano.

Ponturi Leeds United – Nottingham

Rune câștigă la o diferență de minim 2 seturi - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Leeds United

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca favorită în această înfruntare, ceea ce era de așteptat, principalul sau avantaj fiind terenul propriu, acolo unde suporterii au ocazia joace și ei un rol extrem de important.
  • „Albii” dezamăgesc în actuala ediție de Premier League, având în vedere faptul în prezent ocupă doar locul al 17-lea al clasamentului, având mari emoții în privința retrogradării. Până acum și-au trecut în cont șase victorii și opt remize, pierzând de 14 ori, în urma acestor dueluri înscriind 36 de goluri, primind 48.
  • După un succes spectaculos obținut în deplasarea de la Wolves, scor 2-4, Leeds United a clacat. În ultimul joc, aceasta s-a deplasat pe terenul liderului Arsenal, pierzând cu un categoric 4-1.

ECHIPA PROBABILA: Meslier; Ayling, Cooper, Struijk, Firpo; McKennie, Roca, Kristensen; Sinisterra, Rodrigo, Summerville

Nottingham

  • Din punct de vedere al valorii, este undeva la nivelul adversarei sale, însă agențiile de pariuri o dau ca outsidera în această confruntare, ceea ce era de așteptat, urmând aibă o misiune dificilă, având în vedere faptul ca juca un deplasare.
  • Oaspeții se află peste adversarii lor în clasamentul din Premier League, ocupând mai exact locul al 15-lea, fiind la un singur punct distanță. Cele 28 de etape le-au adus șase victorii, nouă remize și 13 înfrângeri, în urma acestor confruntări marcând 23 de goluri, primind 50.
  • Ultimul succes obținut de Nottingham Forest a venit chiar în fața lui Leeds United, impunându-se cu 1-0 pe teren propriu. De atunci a disputat șapte partide, interval în care a pierdut de patru ori. În ultimul joc a întâlnit-o pe Wolves pe teren propriu, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1.

ECHIPA PROBABILA: Navas; Williams, Felipe, Niakhate, Lodi; Mangala, Freuler, Danilo; Dennis, Gibbs-White, Johnson

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Leeds United

Pariază pe Cota 1.85 la Betano!

Plasează pariul