Hull City - Aston Villa. Problemele continuă la gazde.

Prima etapă din fotbalul de liga a doua engleză se încheie în această zi de luni cu partida dintre Hull și Aston Villa, programată de la ora 21:45 pe KCOM Stadium. Debutul este extrem de important pentru ambele formații care își doresc o revenire cât se poate de rapidă în BPL, iar cu siguranță va exista un prilej pentru a privi la o partidă ce va oferi publicului un spectacol fotbalistic cu multe reușite.

Hull, gazda acestei dispute, pornește cu șansa a doua la victorie, dar într-o măsură destul de mică deoarece lotul acesteia nu se ridică la experiența și valoarea celor de la Villa. Formația condusă de la margine de Nigel Adkins va încerca sezonul acesta să se apropie cu pași mărunți spre primele poziții pentru a emite în final pretenții la promovare. The Tigers a fost mai aproape de retrogradare anul trecut, iar situația din păcate nu s-a schimbat prea mult, lucru observat în partidele amicale pe care majoritatea Hull le-a pierdut în fața unor adversari destul de modești. Rămâne de văzut care va fi atitudinea jucătorilor lui Adkins și dacă adversarul le va permite să arate ceea ce au pregătit alături de staff-ul tehnic la antrenamente. Majoritatea jucătorilor au rămas la club, un lucru bun de altfel pentru omogenitatea grupului.

Aston Villa, oaspetele acestei partide, vine pe terenul celor de la Hull City cu gândul să pornească într-un nou sezon de Championship spre primele poziții ce conduc la promovarea în primul eșalon. Villa este antrenată de la margine de Steve Bruce și are planuri mari sezonul acesta, la fel ca în cel precedent când lipsa de concentrare și de maturitate în finala de play-off pierdută în fața lui Fulham le-a distrus visul de a juca din nou contra celor de la Manchester United sau Arsenal. Lucrurile par să se fi îndreptat de atunci, iar perioada de pregătire s-a dovedit extrem de eficientă, cu partide în care Aston Villa a reușit să marcheze chiar de 2 ori, într-adevăr adversarii fiind destul de modești. Rămâne de văzut dacă debutul pe un teren străin va fi de bun augur sau le va crea probleme jucătorilor lui Steve Bruce.

Începutul de sezon este mereu imprevizibil, dar dacă judecăm și după rezultatele din această etapă, putem susține faptul că ambele echipe au șanse să marcheze în această dispută, mai ales că rezultatul pare să încline spre unul de egalitate deoarece fiind prima etapă, jocul încă nu este bine pus la punct pentru niciuna dintre echipe, dar cu siguranță Villa va avea totuși o șansă în plus. Depinde doar de ea dacă va știi să profite în unele situații sau se va mulțumi și cu un singur punct dacă va simți echipa lui Adkins într-o formă excelentă.

Pronosticuri West Ham - Chelsea