Huddersfield - Tottenham. Gazdele au cea mai slaba aparare din campionat

Sambata, de la ora 17:00, pe "Kirklees Stadium", avem disputa Huddersfield - Tottenham, din etapa a 7-a din Premier League. Chiar daca oaspetii nu pot conta de primii 2 portari si pe Eriksen, tot ar trebui sa se impuna.
Huddersfield tottenham

Huddersfield se afla pe ultima pozitie in Premier league, cu doar doua puncte acumulate in primele 6 runde, golaveraj 3-14. Alaturi de Cardiff, care are aceeasi linie de clasament, Huddersfield dispune de cea mai ineficienta ofensiva si de cea mai slaba aparare. Singurele rezultate pozitive au venit cu Cardiff, acasa, 0-0, si la Everton, 1-1. In runda precedenta, a pierdut la Leicester, scor 1-3

Sobhi este singura absenta pentru Wagner, insa tehnicianul lui Huddersfield se confrunta cu alt gen de problema – lipsa unui mijlocas de creatie. Poate ca solutii sunt in fata, cel putin ca numar, insa n-are cine sa alimenteze mingi catre atacanti.

Echipa probabila: Lossl – Durm, Jorgensen, Schindler, Kongolo; Lowe – Parra; Billing; Mooy; Kachunga – Depoitre

Tottenham a castigat in ultima runda la Brighton, scor 2-1, si a depasit perioada negativa, ce consta din trei infrangeri la rand in toate competitiile. Fara indoiala, cea care a durut cel mai mult a fost cea din Champions League, 1-2 la Milano, cu Inter. Spurs a trecut mai departe si-n Cupa Ligii, la mijlocul saptamanii, in urma unui succes la penalty-uri in fata lui Watford (2-2 in timpul regulamentar).

Eriksen s-a accidentat si nu va putea fi folosit la Huddersfield. De-asemenea, foarte probabil Pochettino il va trimite in continuare pe Gazzaniga in poarta, desi Lloris e aproape refacut. La Vorm, va mai dura aproximativ o saptamana refacerea.

Echipa probabila: Gazzaniga – Trippier; Alderweireld; Vertonghen; Rose – Dembele; Alli; Dier; Son – Kane, Lucas

Tottenham a marcat in toate disputele acestui sezon si, chiar in lipsa lui Eriksen, este mai mult decat capabila s-o faca in fata celei mai slabe aparari din Premier League. Chiar si cu al treilea portar al lui Tottenham in fata, Huddersfield n-ar trebui sa ajunga prea des in careul advers. In sezonul precedent, Spurs a castigat ambele dispute, 4-0, in deplasare, si 2-0, acasa. Ma astept la inca un succes pentru baietii lui Pochettino, in fata unui adversar destul de modest.

Pronosticuri Pandurii Tg-Jiu - Sportul Snagov