Huddersfield - Chelsea. Maurizio Sarri debutează pe banca londonezilor.

Prima rundă din fotbalul englez continuă și în această zi de sâmbătă cu o serie de partide care cu siguranță au fost așteptate de iubitorii de spectacol marca Premier League încă de la finalul sezonului trecut. Una dintre aceste partide este cea dintre Huddersfield și Chelsea, joc programat de la ora 17:00 pe Kirklees Stadium. Londonezii nu ar trebui să prezinte probleme, dar rămâne de văzut care va fi abordarea acestora în teren.
Huddersfield chelsea

Huddersfield, gazda acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă la câștigarea jocului deoarece deține un lot net inferior valoric față de cel al combatantei din această seară. Formația condusă de la margine de David Wagner speră să aibă un sezon mai bun decât precedentul mai ales că acuma prezintă o oarecare experiență în BPL, știind să abordeze partidele cu nume. Perioada de pregătire a fost una relativ bună pentru fotbaliștii lui Huddersfield care au încercat să se pregătească cât se poate de bine pentru start-ul noului sezon din BPL, mai ales că au avut nevoie de câteva jocuri pentru a integra și noile achiziții. Kongolo și Diakhaby de la Monaco  sunt cele mai importante transferuri care i-au costat pe conducătorii lui Huddersfield cca 30 milioane de euro, în timp ce grila de plecări îl situează pe Ince în vârf, cumpărat de Stoke pentru 11 milioane de euro.

Chelsea, oaspetele acestei partide, vine pe Kirklees Stadiu cu gândul să înceapă pozitiv acest nou sezon de Premier League, dar pentru aceasta va avea nevoie și de șansă. Vara aceasta a fost destul de agitată pentru clubul londonez care a trecut prin câteva schimbări, poate cea mai importantă fiind schimbarea lui Antonio Conte de la cârma echipei cu un alt italian, fostul antrenor al celor de la Napoli, Maurizio Sarri. Abramovici are mare încredere în experiența lui Sarri, mai ales că vrea să își vadă clubul din nou pe culmile succesului atât la nivel competițional cât și la nivel european. Participarea la International Champions Cup poate fi un element foarte important pentru fotbaliștii lui Sarri care au încercat să se pregătească cât se poate de bine pentru noul sezon, mai ales că antrenorul italian a beneficiat de aproape tot lotul. Niciun transfer și nicio plecare nu s-au realizat în această vară, mergând mai mult pe omogenitatea grupului.

Londonezii au cotă excelentă pentru a-și atribui toate cele trei puncte, dar multă lume are dubii cu privire la start-ul lui Maurizio Sarri pe banca lui Chelsea, fiind totuși o pălărie prea mare pentru acesta. Cred că jocul din această după amiază va avea un deznodământ mai fericit pentru gazde care vor obține un egal în cele din urmă, având astfel șanse mari să asistăm la un joc cu puține goluri.

Pronosticuri FC Porto - Galatasaray