Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Fulham vs Bournemouth ponturi și pronosticuri 15.10.2022

Sâmbătă, de la ora 17:00, pe Craven Cottage din Londra, Fulham și Bournemouth se vor duela în runda cu numărul 11 din Premier League.
Fulham vs Bournemouth
October 15,2022
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Fulham vs Bournemouth

Gazdele au jucat un fotbal deschis, iar opt din cele nouă meciuri s-au încheiat cu cel puțin trei reușite. Cum întâlnește un adversar care știe să încaseze, optez pe un pariu cu peste 2.5 goluri, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Fulham – Bournemouth

peste 57.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Fulham

  • Timidă prin exprimare, Fulham a suferit trei înfrângeri în ultimele patru jocuri, iar cea mai recentă a avut loc tot în fața unei echipe londoneze.
  • În runda precedentă a fost în vizită pe Olympic Stadium, acolo unde West Ham United își joacă meciurile. Și-a luat prin surprindere adversarul și a condus cu 1-0 încă din minutul 5. Golul lui Pereira a dezlănțuit furia adversarului care s-a impus cu 3-1.
  • Cu patru înfrângeri din nouă meciuri, Fulham FC se află abia pe locul 9 în Premier League, ceea ce nu este deloc o clasare rea pentru o echipă al cărui obiectiv este salvarea de la retrogradare.

Manor Salomon, Layvin Kurzawa, Willian sunt accidentați, iar Nathaniel Chalobah este suspendat.

Echipă probabiă: Leno – Cordova-eid, Adarabioyo, Ream, Robinson – Palhinha, Reed – James, Pereira, Kebano – Vinicius

Bournemouth

  • Colegă de clasament cu Fulham, Bournemouth ocupă locul 8, cu 12 puncte și a ureșit să lege cinci meciuri consecutive fără eșec în Premier League.
  • În tot acest interval de meciuri a reușit să obțină trei rezultate de egalitate, cât și două victorii. În etapa trecută a învins-o cu 2-1 pe Leicester, dar juca pe terenul propriu.
  • Urmează să fie din nou pusă în postura de echipă vizitatoare, iar acolo nu a strălucit. O singură victorie a realizat în cele patru astfel de partide deja disputate.

Junior Stanilas, David Brooks și Lloyd Kelly sunt accidentați.

Echipă probabilă: Neto – Fredericks, Mepham, Senesi, Smith – Taverneier, Lerma, Cook, Christie – Solanke, Billing

Pariază la Superbet pe meciurile din Premier League!

Plasează pariul