Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Everton vs Crystal Palace ponturi și pronosticuri 22.10.2022

Sâmbătă, de le la ora 17:00, Goodison Park găzduiește evenimentul dintre Everton FC și Crystal Palace, meci al rundei cu numarul 11 din Premier League.
Everton vs Crystal Palace
October 22,2022
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Everton vs Crystal Palace

Dată fiind situația lui Everton, îmi este greu să cred că poate să se impună lejer. Mai mult mă aștept să văd o echipă oaspete marcând de două ori decât să câștige gazdele. Drept urmare, vă recomand ambele marchează, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Everton – Crystal Palace

peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Everton

  • A intrat pe o pantă descendentă și asta pentru că de trei etape nu reușește să obțină vreun punct. Mai mult decat atât, în toate jocurile a pierdut relativ ușor.
  • Cu câteva zile în urmă a avut loc meciul cu Newcastle. A fost etapă intermediară, însă pentru Everton a însemnat o nouă înfrângere fără să înscrie, 0-1.
  • În clasamentul general al campionatului Angliei este în partea inferioară a clasamentului, respectiv pe locul 15, cu 10 puncte. Are doar un punct mai mult decât Wolves, echipa aflată pe loc retrogradabil.

Echipă probabilă: Pickford -Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko – Iwobi, Gueye, Onana – Gray, Calvert-Lewin, Gordon

Crystal Palace

  • Dacă Everton nu reușește să câștige și de trei runde tot pierde, Crstal Palace joacă la un alt nivel și este neînvinsă de trei etape. În acest timp a reușit să strângă șapte puncte.
  • După victoria cu 2-1 în fața lui Wolves, formația londoneză a urcat pe locul 11 în Anglia, cu 13 puncte și este la egalitate de puncte cu Bournemouth.
  • Totodată, faptul că joacă în deplasare a fost o problemă pentru ea, deoarece în această postură nu a reușit să câștige.  Trei remize și un eșec, aceasta este ”zestre” pe care Palace a strâns-o.

Echipă probabilă: Guaita – Ward, Andersen, Guehi, Mitchell – Eze, Doucoure, SChlupp – Olise, Edouard, Zaha

Pariază la Superbet pe meciurile din Premier League!

Plasează pariul