Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Crystal Palace vs Leicester ponturi pariuri și pronosticuri 01.04.2023

Etapa cu numărul 29 din Premier League propune duelul dintre Crystal Palace și Leicester, acesta fiind programat să se joace sâmbătă, în data de 1 aprilie, de la ora 17:00, urmând să se desfășoare pe "Selhurst Park", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Crystal Palace vs Leicester
April 01,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Crystal Palace vs Leicester

Această partidă este foarte complicată, fiind greu de anticipat din punct de vedere al învingătoarei, de aceea vom evita pariurile pe soliști, fiind totuși extrem de riscante. Anticipăm însă o confruntare pe cinste, în care reușitele nu vor lipsi, bazându-ne pe faptul ambele formații suferă în defensivă, dar și pe faptul au mare nevoie de puncte și vor da totul pentru a obține un rezultat pozitiv. Așadar, mergem pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.85 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Crystal Palace – Leicester

Ambele marchează - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Crystal Palace

  • Este greu de spus dacă este o echipă mai bună, însă casele de pariuri o dau ca favorită în această confruntare, principalul său avantaj fiind terenul propriu, acolo unde suporterii ar putea juca și ei un rol important.
  • „Vulturii” se găsesc în zona mediană a clasamentului din Premier League, ocupând mai exact locul 12, însă sunt la doar trei puncte de zona retrogradării. Aceștia și-au trecut în cont șase victorii și nouă remize, pierzând de 13 ori, pe parcursul acestor partide înscriind de 22 de ori, primind nu mai puțin de 38 de goluri.
  • Ultimul succes al celor de la Crystal Palace a venit în ultima zi din 2022, în duelul cu Bournemouth, câștigând cu 0-2 în deplasare. De atunci însă, aceștia au disputat 13 meciuri, interval în care au suferit opt înfrângeri, jumătate dintre acestea venind în aceasta luna, pierzând pe rând cu Aston Villa, Manchester City, Brighton și Arsenal.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Leicester

  • Este departe de echipa care se lupta pentru locurile fruntașe, dar și pentru trofee, aceasta având un parcurs dezamăgitor în actuala ediție de campionat, fiind, la fel ca adversara sa, angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării.
  • „Vulpile” se află în acest moment doar pe un modest loc 17, fiind la un singur punct de locul 18, primul ce duce în eșalonul secund. Cele 27 de partide de campionat le-au adus șapte victorii și patru remize, pierzând de 16 ori, de-a lungul acestor partide marcând 38 de goluri, primind cu nouă mai multe.
  • După o serie de cinci înfrângeri consecutive, cu Manchester United, Arsenal, Blackburn, Southampton și Chelsea, cei de la Leicester au înregistrat un rezultat de egalitate, în ultimul joc dând piept cu Brentford, în deplasare.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Crystal Palace

Pariază pe Cota 1.85 la Betano!

Plasează pariul