Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Crystal Palace vs Everton ponturi pariuri și pronosticuri 22.04.2023

În cadrul etapei cu numărul 32 din Premier League se va juca partida dintre Crystal Palace și Everton, aceasta fiind programată să se dispute sâmbătă, în data de 22 aprilie, de la ora 17:00, urmând să se desfășoare pe "Selhurst Park", unde ne așteptăm ca golurile să ne aducă profit.
Crystal Palace vs Everton
April 22,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Crystal Palace vs Everton

Crystal Palace este în mare formă, având de asemenea și un moral foarte bun înainte de această înfruntare, așa nu este exclus obțină victoria, mai ales joacă acasă. Ne așteptăm însă ca Everton dea totul pentru a obține puncte, având mare nevoie pentru a rămâne în afara zonei retrogradării, așa ne așteptăm marcheze. Anticipăm un duel cu reușite la ambele porți, însă pentru o siguranță mai mare vom miza pe variantapeste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Crystal Palace – Everton

Ambele marchează - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Crystal Palace

  • După cum era de așteptat, agențiile de pariuri o dau ca favorită în această confruntare, ținând cont de faptul are un parcurs mai bun în campionat, fiind de asemenea și în mare formă, aceasta beneficiind și de avantajul propriului teren.
  • „Vulturii” nu au emoții în privința retrogradării, în prezent ocupând locul al 12-lea al clasamentului, fiind la nouă puncte de locul 18, primul ce duce în Championship. Până acum, pe parcursul celor 31 de etape, aceștia au izbutit nouă victorii și nouă remize, suferind 13 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 31 de goluri, primind 40.
  • După cum menționam, Crystal Palace traversează o perioadă foarte bună, aceasta venind după trei victorii consecutive. Le-a învins pe rând pe Leicester, Leeds United și Southampton, în duelurile cu acestea marcând nu mai puțin de nouă goluri.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Everton

  • Este departe de echipa care amenința locurile europene, în ultimele două sezoane jucând pentru menținerea în primul eșalon. Este sub nivelul adversarei sale, din multe puncte de vedere, astfel nu este o surpriză faptul pornește ca outsideră, mai ales joacă în deplasare.
  • „Caramelele” sunt în afara zonei retrogradării, însă sunt la egalitate de puncte cu Nottingham, ocupanta locului 18, primul ce duce în divizia a doua. Până acum nu au reușit câștige decât șase partide dintre cele 31 disputate în campionat, remizând de nouă ori, suferind 16 înfrângeri.
  • Everton este fără victorie de patru meciuri, venind după două înfrângeri, pierzând cu 2-0 la Manchester United și cu 1-3 în duelul de pe teren propriu cu Fulham, ajungând astfel la 46 de goluri primite în campionat.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Crystal Palace

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul