Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Crystal Palace vs Bournemouth ponturi și pronosticuri 13.05.2023

De la ora 17:00, sâmbătă, pe Selhurst Park din Londra are loc duelul dintre Crystal Palace și Borunemouth. Meciul face parte din suita de evenimente programate în etapa 36 din Premier League.
Crystal Palace vs Bournemouth
May 13,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Crystal Palace vs Bournemouth

Nu există presiune pe cele două echipe, dar asta nu înseamnă că vor refuza fotbalul. Într-adevăr, nu excelează la capitolul goluri înscrise, ceea ce mă face să cred că nu o să fie un duel spectaculos din punctul de vedere al reușitelor. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă  1.90 la Superbet.

Ponturi Crystal Palace – Bournemouth

peste 19.5 game-uri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Crystal Palace

  • Crystal Palace răsuflă ușurată în acest final de sezon și nu mai trăiește periculos cum se întâmpla în alte sezoane. Acum matematic este salvată de la retrogradare.
  • Ocupanta locului 12, cu 40 de puncte, are același număr de puncte ca Wolves, dar datorită golaverajului este în fața vecinei sale și are două puncte mai puține decât Chelsea.
  • În etapa trecută a jucat tot la Londra, doar că nu ea a fost gazdă, ci Tottenham Hotspur. 0-1 a fost scorul unei partide unde singurele realizări ale „vulturilor” au fost cele cinci cartonașe galbene primite în decursul celei de-a doua reprize.

Echipă probabilă: Johnstone – Ward, Andersen, Guehi, Mitchelll – Schlupp, Doucoure, Eze – Olise, Ayew, Zaha

Bournemouth

  • În mare nici Bournemouth nu trebuie să își facă griji în ceea ce privește retrogradarea pentru că mai are nevoie de un punct ca matematic să fie salvată.
  • Se află pe locul 14, cu 39 de puncte, iar un nou eventual succes o poate sălta două locuri în clasament, ceea ce este important doar din punctul de vedere al premiilor în bani oferite de către BPL.
  • Stă bine din punct de vedere al moralului chiar dacă în runda anterioară a pierdut cu 1-3 în fața lui Chelsea. A fost gazdă, dar anterior acelui meci a câștigat cu Leeds și Southampton, ceea ce i-a permis să rămână bucuroasă.

Echipă probabilă: Neto – Smith, Senesi, Kelly, Vina – Lerma, Rothwell – Christie, Billing, Ouattara – Solanke

Pariază la Superbet pe meciurile din Premier League!

Plasează pariul