Crystal Palace - Liverpool. Se anunță spectacol pe Selhurst Park.

A doua rundă din fotbalul englez se încheie în această zi de luni, oferind o singură partidă care cu siguranță a fost așteptată de iubitorii de spectacol marca Premier League încă de la finalul sezonului trecut. Aceasta este cea dintre Crystal Palace și Liverpool, joc programat de la ora 22:00 pe Selhurst Park. Ambele formații au debutat cu dreptul în noul sezon, iar datorită acestui start perfect ne putem aștepta la un joc frumos din partea ambelor echipe, având mari șanse să asistăm la un spectacol marca Salah&Townsend.
crystal liverpool

Crystal Palace, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu a doua șansă cert la câștigarea jocului datorită lotului net inferior pe care îl deține față de cel al combatantei din această seară, dar lucrurile se pot schimba relativ dacă motivația jucătorilor gazdă va fi pe măsura duelului de pe Selhurst Park. Formația condusă de la margine de englezul Hodgson a reușit anul trecut spre finalul sezonului să repare absolut orice problemă care a apărut de-a lungul campionatului, terminând pe locul 14 după o serie impresionantă de rezultate pozitive. Crystal Palace a dovedit că are puterea să revină, iar de această dată este pregătită să nu mai treacă prin aceleași emoții, fiind convinsă că dacă va avea atitudinea potrivită în fiecare joc va izbuti să scoată cel puțin un rezultat de egalitate. În prima rundă din acest nou sezon de BPL, aceasta a câștigat în fața celor de la Fulham pe terenul acestora cu scorul de 0-2, și iată cum disputa contra celor de la Liverpool le oferă un moral excelent jucătorilor lui Hodgson.

Liverpool, oaspetele acestei partide, se deplasează pe Selhurst Park cu gândul să obțină un nou rezultat pozitiv mai ales că bookmakerii îi oferă demnă de luat în seamă dacă analizăm jocul prestat din etapa trecută. Campionatul trecut a fost unul nu chiar atât de bun dacă stăm să privim la performanțele reușite de jucătorii lui Klopp, dar sunt pregătiți ca anul acesta lucrurile să stea cu totul altfel. Antrenorul german are încredere în formația sa că s-a mai maturizat, prinzând o experiență în plus în jocurile importante, și va știe să le facă față în momentele dificile. În prima partidă a acestui an, Liverpool a reușit să debuteze cu dreptul chiar pe arena acesteia, Anfieldul fiind plin până la refuz, spectatorii asistând la un spectacol complet al favoriților lor, 4-0 fiind scorul înregistrat de jucătorii lui Klopp care au realizat un joc excelent din toate punctele de vedere. Printre achizițiile verii se numără portarul Alisson de la Roma, Fabinho de la Monaco, Keita de la RB Leipzig și nu în ultimul rând, Shaqiri, care speră să își relanseze cariera sub comanda neamțului.

Cele două formații ne-au obișnuit în anii precedenți la jocuri cu multe goluri pe tabelă mai ales că începutul de sezon este extrem de imprevizibil în ce privește forma defensivei, deși Liverpool pare destul de solidă în acest compartiment. Depinde de multe aspecte dacă cei de la Crystal nu vor surprinde plăcut în jocul chiar de pe terenul ei, de aceea mă aștept la un fotbal deschis, cu multe faze de poartă, dar și goluri, fiind cel mai indicat pronostic deoarece formația lui Hodgson a arătat o formă excelentă în prima partidă din acest sezon, iar cu siguranță va pune mari probleme echipei lui Klopp.