Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Coventry vs Cardiff ponturi și pronosticuri 29.12.2022

De la ora 21:45, Coventry găzduiește meciul dintre echipa locală și Cardiff, duel al rundei 25 din campionatul secund al Angliei. Coventry Bulding Society Arena este locul de desfășurare.
Coventry vs Cardiff
December 29,2022
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Coventry vs Cardiff

Cum jocul oaspeților nu este deloc unul demn de speriat, cred că Coventry va pune mai mult presiune și posesia o să-i aparțină. În consecință, recomandarea mea este Coventry înscrie între 1 și 2 goluri, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Coventry – Cardiff

victorie Freiburg- Cota 1.53⭐
Pariază acum

Coventry

  • Sheffield United este echipa pe care a întâlnit-o în etapa trecută, iar atunci a fost un duel în care adversarul a dominat autoritar și la final s-a impus cu 3-1.
  • După cele întâmplate în meciul cu numărul 23 jucat de Coventry, aceasta a suferit a opta înfrângere și a căzut pe locul 12, cu 33 de puncte. Este la egalitate cu Luton și Middlesbrough, vecinele ei de clasament.
  • Un eventual nou succes o poate ajuta să urce considerabil, având în vedere că doar două puncte o despart de ocupanta locului 5.

Echipă probabilă: Wilson – Rose, Doyle, Panzo – Bidwell, Sheaf, Hamer, Burroughs – Allen, O hare, Gyokeres

Cardiff

  • În lupta pentru evitarea retrogradării, Cardiff poate oricând să cadă sub linia roșie, dat fiind faptul că doar două puncte stau între ea și locul 22, care este unul direct retrogradabil.
  • De patru runde nu s-a mai impus, dar în precedentele trei runde a fost mereu egală cu echipele adverse. 0-0 a fost scorul meciului jucat în runda anterioară, când QPR a vizitat-o.
  • problemă o are și în deplasare, acolo unde a strâns doar unsprezece puncte dintr-un total de 33 maxim posibile și este una dintre cele care au înscris cel mai puțin în această postură.

Echipă probabilă: Allsop – Romeo, Ng, Kipre, O Dowda – Ralls, Wintle – Philogene, Robinson, Colwill – Etete

Pariază la Superbet pe meciurile din Championship!

Plasează pariul