Chelsea vs Manchester City - Premier League - Analiza si pronostic


chelsea-city-preview

Chelsea vs Manchester City – Premier League – Analiza si pronostic

„Ciocnire” de efect in Premier League in aceasta duminica pe Stamford Bridge din Londra. Chelsea primeste vizita miliardarilor de la Manchester City.

Usor cotata favorita la castigarea acestui meci,  echipa antrenata de Jose Mourinho – dupa usturatorul esec din Liga Campionilor cand au pierdut acasa contra celor de la Basel – merge bine : sunt pe drumul bun pentru toate obiectivele propuse pentru acest sezon!

Moralul este bun, victorie in deplasare la Schake cu un categoric 3-0, locul 1 in grupa. In Premier League lucrurile stau la fel de bine: sunt clasati pe 5 cu 17 puncte. In ultimele 4 meciuri trei victorii clare si un egal.

De partea celalta Manchester City merge bine deasemenea, victorie in ultima deplasare de la Moscova – desi nu atat de categorica si cu ceva noroc pe final la ratarea celor de la CSKA – iar in campionat sunt imediat dupa Chelsea pe locul 6 la doar 1 punct diferenta, avand si ei in ultimele meciuri 3 victorii si o infrangere.

Asadar ingredientele unui meci frumos sunt, sa vedem insa ce partitura au pregatit cei doi antrenori pentu acest meci, ambii fiind recunoscuti ca tacticieni desavarsiti. Parerea mea personala este ca va fi ca un meci de sah, unde fiecare va astepta greseala celuilat incercand sa profite si sa isi faca adversarul mat!

Cel mai mare operator de pariuri din Marea Britanie, William Hill, se pare ca isi mentine previzunea in ceea ce priveste echipa care va castiga campionatul in acest an:  Manchester City – cota 2.75 urmata de Chelsea cu 3.50 si Arsenal cu 5.50 .  In ceea ce priveste Arsenal se pare ca specialistii nu cred ca vor putea mentine ritmul actual in care practic „defileaza” in Premier League

Cotele pentru meciul de astazi sunt : Victorie Chelsea – 2.40 , Egal – 3.00 iar Victorie City 3,20 oferite de William Hill.

In ceea ce priveste ultimele intalniri directe, din campionat, City s-a impus cu 2-0 odata iar in 2012 au remizat la 0.

Echipe probabile:

Chelsea ( 4-2-3-1) : Cech – Cole, Terry, Luiz, Ivanovic – Ramirez , Lampard – Hazard , Oscar , Schurrle – Torres

Manchester City ( 4-2-3-1) Hart – zabaleta, Nastasic, Garcia, Koralov – Fernandinho , Toure – Navas , Aguero, Silav – Negredo

In concluzie desi amebele echipe au avut ceva probleme, se pare ca au trecut peste si asteptam in teren doua echipe in forma.

Ambii antrenori cred ca se vor multumi cu 1 punct intr-un astfel de meci, si de aceea vedem de cele mai multe ori egaluri intre echipe foarte puternice. Ca simpli privitori nu ne putem dori decat un gol destul de repede din partea oricarei echipe, gol care ar putea deschide si anima jocul – mai mult ca sigur gandit defensiv de ambii antrenori.

Pronosticul nostru: Chelsea castiga sau egal – cota 1.36 la William Hill

Suplimentar : Cei care doresc cota mai mare atunci sugerez un egal ( cota 3.00) la scorul 1-1 ( cota 7.50) la William Hill

Scris de Marcel Fulgusin