Chelsea - Liverpool. Cormoranii vor să se răzbune după eliminarea din cupă

Meciul zilei din Anglia vine chiar de la Londra de pe Stamford Bridge acolo unde cele mai bune formații din topul Premier League se vor confrunta într-un duel pe cinste. Este vorba de partida dintre Chelsea și Liverpool, programată de la ora 19:30 prilej cu care cormoranii au șansa revanșei deoarece în urmă cu câteva zile erau eliminați fix de albaștrii în Carabao Cup.
chelsea liverpool

Chelsea a revenit din nou în supremația fotbalului englez fiind pregătită ca anul acesta să ridice un trofeu deasupra capului însă este conștientă de dificultatea drumului și a sacrificiilor care trebuie făcute, însă cu un Maurizio Sarri ca antrenor care știe foarte bine ce își dorește de la fotbaliștii săi, londonezii au mari șanse să îndeplinească asemenea obiective. Aflați în acest moment pe locul 3, cu 16 puncte strânse din 18, ultimul rezultat fiind cel care a stricat seria de jocuri pozitive pentru albaștrii. După plecarea lui Conte această formație a început să joace mult mai ofensiv, dovedindu-se astfel că un joc bazat pe atac are mai multe șanse ca la finalul oricărei partide, scorul să fie în favoarea acesteia. Chiar dacă etapa trecută s-a împiedicat la West Ham, remizând alb, albaștrii sunt pregătiți să le ofere fanilor un succes muncit în fața cormoranilor.

Chelsea echipa probabila: Arrizabalaga; Alonso, Luiz, Cahill, Azpilicueta; Kovacic, Jorginho, Kante; Hazard, Giroud, Willian.

Jurgen Klopp și Liverpool au evoluat enorm față de sezoanele precedente când se afișau în public drept o echipă extrem de imprevizibilă, dar neexperimentată în același timp. În acest moment, lucrurile s-au schimbat foarte mult în cadrul acestei formații care este pregătită să realizeze lucruri importante în acest campionat, mai presus de toate fiind câștigarea unui trofeu deoarece la cum se manifestă jocul acestei echipe, cormoranii au o șansă mare să ridice o cupă la finalul sezonului. Echipa de pe Anfield a reușit să câștige toate meciurile din acest start de sezon, având 18 puncte din tot atâtea posibile, iar ultima echipă care a clacat în fața celor de la Liverpool a fost Southampton, scor 3-0.

Liverpool echipa probabila: Alisson; Robertson, Van Dijk, Gomez, Alexander-Arnold; Milner, Henderson, Wijnaldum; Mane, Firmino, Salah

Ultima partidă disputată de cele două echipe  a fost cea din cupa Angliei unde Chelsea și Liverpool s-au întâlnit pe Anfield pentru o calificare într-o fază superioară. Cormoranii erau convinși că nu mai pot pierde biletul către turul următor, dar iată cum Morata&Hazard nu au fost de acord cu acest lucru, reușind să înscrie de 2 ori în câteva minute și întorcând scorul de la 0-1 la 2-1. Orgoliul celor de la Liverpool a crescut după acest meci, și cred că că voi miza pe un rezultat pozitiv al cormoranilor care cu siguranță vor avea o altă atitudine și un alt chef pentru un asemenea meci, mizând astfel pe un spectacol făcut de Mane&Co.

Pont pariuri Armenia - Macedonia