Chelsea - Bournemouth. Start excelent de sezon pentru ambele formații.

The Blues se reîntoarce pe Stamford Bridge în această etapă a 4-a, având în față un adversar destul de dificil care de fiecare dată le-a pus mari problemele lui Hazard&Co. Chelsea și Bournemouth se vor înfrunta în această zi de la ora 17:00, partidă ce va fi transmisă în direct pe Eurosport 1.
chelsea Bournemouth

Chelsea beneficiază de un nou joc pe teren propriu care speră să fie de bun augur pentru aceasta, încercând pe cât posibil să adune încă trei puncte pe care să le adauge la linia de clasament deoarece are mare nevoie să se mențină în fruntea BPL cât se poate de mult. Echipa lui Maurizio Sarri are un început de sezon foarte bun, înregistrând 3 victorii din tot atâtea jocuri, clasându-se în acest moment pe poziția a 3-a cu 8 goluri marcate și 3 primite, principala problemă fiind compartimentul defensiv care a simțit multe lacune în jocurile precedente. După egalarea la 2-2 în jocul cu Arsenal, terminat însă bine pentru albaștrii, etapa trecută a fost aproape de primul semi-eșec la Newcastle deoarece coțofenele reușiseră egalarea în minutul 83, dar atacantul acestora a comis o mare eroare, înscriindu-și un autogol și iată cum Chelsea profită de acest lucru și reușește să se impună cu scorul de 1-2, continuând seria pozitivă de rezultate din noul sezon.

Bournemouth vine pe Stamford Bridge pentru a întrerupe seria pozitivă de rezultate ale clubului gazdă. Formația condusă de Eddie Howe este revelația începutului acesta de sezon, reușind până în acest moment să bifeze 2 victorii și un rezultat de egalitate, practicând un fotbal extrem de deschis și de spectaculos care a fost apreciat chiar și de fanii altor echipe din BPL, având șanse să se impună în fața oricărui echipe dacă pe lângă entuziasmul și dorința de luptă, vor avea și o experiență și o concentrare în plus, elemente definitorii în duelurile cu echipele importante. Chiar în etapa trecută a reușit să revină de la scorul de 0-2 în favoarea lui Everton, la un 2-2 în care nimeni nu mai credea însă King și Ake au reușit să întoarcă rezultatul în nu mai 4 minute, liniștindu-și fanii că nici de această dată nu vor bifa prima înfrângere.

Premisele sunt destul de convingătoare că vom avea parte de un joc extrem de spectaculos și de incitant, cu un Chelsea care va controla întreaga partidă și care are toate șansele să se impună, dar ceea ce se întâmplă la clubul oaspete nu ar trebui deloc neglijat, mai ales că trebuie să urmeze cât de curând și un semi-eșec și pentru londonezi. Voi miza pe o partidă cu cel puțin 3 goluri, ambele având șanse să marcheze așa cum s-a întâmplat și în partidele precedente.

Pronosticuri Stuttgart - Dusseldorf