Charlton vs Bournemouth - Championship - Analiza si pronostic


Charlton vs Bournemouth – Championship – Analiza si pronostic

Charlton-Bournemouth-preview

Vom vedea primul gol din mandatul lui Riga?

In incercarea sa de a se salva de la retrogradare, Charlton doreste sa obtina cel putin un punct diseara, in fata lui Bournemouth. Partida este o restanta a etapei cu numarul 27 si va incepe la 21:45.

Charlton se afla pe locul 22, ultimul retrogradabil, la 3 puncte de salvare. Elevii belgianului Jose Riga vin dupa doua remize albe, impotriva echipelor de pe pozitiile 15 si 21. De altfel, in ultimele 4 meciuri de pe teren propriu din campionat nu s-au marcat mai mult de doua goluri. Trebuie mentionat ca partida cu Bournemouth este doar cea de-a treia pentru Riga pe banca lui Charlton. O singura victorie a obtinut ,,Armata Rosie’’ pe The Valley in cele 8 meciuri impotriva formatiilor din partea a doua a clasamentului, remizand de 3 ori. Obika a fost imprumutat de Tottenham zilele trecute la Charlton. ,,Armata rosie’’ l-a mai achizitionat pe african si sezonul trecut, tot sub forma de imprumut, acesta marcand 3 goluri. Tot zilele trecute, capitanul Jackson a semnat prelungirea contractului pe inca doua editii. Charlton a inscris doar 24 goluri in acest sezon, cele mai putine dintre toate echipele.

Jonathan Obika este favorit in a-i lua locul accidentatului Marvin Sordell (20/2). Alt indisponibil pentru aceasta partida este Leon Cort (2/0).

Echipa probabila Charlton (4-4-2): Hamer – Wilson, Dervite, Morrison, Wiggins – Pritchard, Harriott, Poyet, Jackson – Ghoochneijhad (Church), Obika

Bournemouth nu are nicio emotie in privinta retrogradarii, sansele fiind insa destul de mici si pentru accederea in play-off. Aceasta se afla la mijlocul clasamentului, pe locul 12. Ca si adversara sa, Bournemouth vine dupa o remiza alba, inregistrata pe teren propriu, in fata lui Middlesbrough, vecina sa de clasament. De altfel, in 4 din ultimele 5 etape ale formatiei antrenate de Eddie Howe s-a marcat cate un gol. Asta s-a intamplat si in precedentele 3 deplasari ale lui Bournemouth.

Yann Kermorgant este incert in vederea acestei partide. Probabil insa ca acesta nu va intra, avand in vedere ca a venit in aceasta iarna de la Charlton.

Echipa probabila Bournemouth (4-4-2): Camp – Francis, Cook, Elphick, Harte – Ritchie, Arter, O’Kane, Surman – Coulibaly, Grabban

In tur, Bournemouth a invins-o pe Charlton cu 2-1. In ultima intalnire directa cu Charlton ca gazda, aceasta a invins cu 3-0. De altfel, Bournemouth nu a mai castigat asupra lui Charlton in deplasare din sezonul 1974-1975. Prudenta caracterizeaza jocul lui Charlton de cand echipa a fost preluata de noul tehnician. Si in 5 din ultimele 6 partide ale celor de la Bournemouth au fost inscrise cel mult doua goluri. Nici aici nu credem ca vom vedea multe reusite. In precedentele 4 intalniri ale lui Charlton nu s-a inscris de ambele parti. Asta s-a intamplat si in ultimele 5 partide ale lui Bournemouth si credem ca se va intampla si astazi.

Pronosticul nostru: Sub 2.5 goluri, la o cota de 1.61 la Bet365
Suplimentar: Nu marcheaza ambele, la o cota de 1.8 la Bet365

scris de Radu