Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cardiff vs Coventry ponturi și pronosticuri 19.09.2023

De la ora 21:45, Cardiff și Coventry vor evolua într-un duel al rundei cu numărul 7 din Championship. Partida are loc pe Cardiff City Stadium.
Cardiff vs Coventry
September 19,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cardiff vs Coventry

Dacă după șase meciuri se află în a doua jumătate a clasamentului este clar care le sunt intețiile. Coventry a izbutit patru remize în precedentele patru dueluri și este o echipă echilibrată. Cel mai probabil abordarea va fi la fel precum în aceste întâlniri și în contextul acesta forțez puțin nota și aștept un meci cu sub 2,5 goluri, iar cota pentru acest pronostic este 1.80 la Superbet.

Ponturi Cardiff – Coventry

Victorie Bayer Leverkusen - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Cardiff

  • Jocul propus de Cardiff este într-o ușoară creștere, iar moralul este ridicat după ce în runda anterioară a reușit să își mai treacă o victorie în palmares.
  • Meciul cu Swansea de la finalul săptămânii trecute s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea gazdelor, în ceea ce a fost derby-ul galez al Championship.
  • Golurile victoriei din runda anterioară au aparținut lui Tanner și Aaron Ramsey. În urma rezultatului a reușit să ajungă la borna 7 în dreptul punctelor acumulate și ocupă locul 16.

Echipă probabilă: Alnwick – Ng, McGuiness, Goutas, Collins – Siopis, Ralls – Grant, Ramsey, Tenner, Meite

Coventry

  • Neînvinsă de cinci etape, Coventry a obținut o victorie și patru rezultate de egalitate în acest interval de meciuri. Cel mai recent dintre ele s-a jucat cu doar câteva zile în urmă.
  • Hull – Coventry a fost dominat de către echipa gazdă, dar o greșeală în defensiva „trigrilor” speculată de jamaicanul Koel Latibeaudiere a făcut ca echipa oaspete să conducă cu 1-0 la pauză.
  • În urma celor întâmplate, Coventry ocupă locul 14, cu 7 puncte. Sunt cinci echipe cu același număr de puncte, dar ea este cea mai bine poziționată dintre ele.

Echipă probabilă: Wilson – Latibeaudiere, McFazdzean, Kitching – Ewijk, Kelly, Eccles, Dasilva – Ayari – Wight, Godden

 

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Championship!

Plasează pariul