Cardiff - Arsenal. Gazdele fără gol marcat după trei etape

Prima partidă din Premier League oferită iubitorilor de fotbal englez este cea dintre Cardiff și Arsenal, meci ce se dispută în cadrul etapei cu numărul 4, programt de la ora 15:30 pe Cardiff City Stadium. Tunarii se prezintă într-o formă mult mai bine decât gazdele, așadar șansele să se impună în această după-amiază sunt foarte mari.
cardiff arsenal

Cardiff, gazda acestei dispute, pleacă cu șansa a doua la casele de pariuri datorită lotului net inferior din punct de vedere valoric față de combatanta din această după-amiază, deși terenul propriu poate fi de mare ajutor în astfel de momente. Start-ul de sezon pentru această nou-promovată condusă de pe bancă de englezul Warnock nu este unul la care visau fotbaliștii lui Cardiff, reușind să acumuleze doar 2 puncte din 9 posibile. Cardiff a debutat cu o înfrângere în fața celor de la Bournemouth, scor 2-0, urmând după acest joc să înregistreze 2 egaluri consecutive de 0-0 în compania unor formații ca Newcastle și Huddersfield. Cele trei formații sunt destul de modeste în fotbalul englez, de aceea, meciul din această după-amiază va fi un adevărat test pentru jucătorii lui Warnock care speră să înscrie primul gol din acest sezon chiar în poarta lui Cech.

Arsenal se deplasează până la Cardiff pentru a încerca să mai bifeze încă un succes în acest start de sezon care să o propulseze tocmai pe primele poziții din BPL. Tunarii au un start extrem de slab de campionat la fel ca adversara sa, dar pretențiile suporterilor londonezi sunt mult mai mari pentru fosta echipă a lui Wenger. Francezul a fost înlocuit cu spaniolul Unay Emery, dar se pare că treaba nu are să se fi schimbat aproape deloc de la venirea acestuia, stilul de joc și neputința echipei rămânând și în mandatul acestuia, deși se așteaptă în cel mai scurt timp o schimbare totală a echipei. Londonezii au pierdut primele două jocuri în fața granzilor, Manchester City și Chelsea impunându-se cu scorul de 2-0 respectiv 3-2. În schimb, etapa trecută a adus primul succes pentru Arsenal, victorie pe teren propriu cu West Ham, scor 3-1, deși încă există foarte multe lacune atât în compartimentul defensiv cât și în cel median.

Cele două formații nu s-au mai întâlnit de 4 ani, ultimele jocuri fiind câștigate de echipa londoneză, un singur egal fiind obținut de Cardiff în 2009 pe teren propriu. Toate premisele conduc spre o victorie a echipei lui Unay Emery care trebuie să lege încă o victorie de cea obținută în partida precedentă pentru a urca mai sus în clasament, în schimb Cardiff este obligată să nu mai piardă și acest joc pentru a nu ateriza în zona roșie. Voi miza pe un gol marcat de gazde, date fiind și problemele din compartimentul defensiv al tunarilor, și pe un rezultat de egalitate între cele două la final.