Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Burnley vs Aston Villa ponturi și pronosticuri 27.08.2023

Prima Sport 3 și Orange Sport transmit meciul de duminică, de la ora 16:00 dintre Burnley și Aston Villa. Partida se dispută pe Turf Moor.
Burnley vs Aston Villa
August 27,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Burnley vs Aston Villa

Cele două meciuri spectaculoase în care Aston Villa a fost implicată anunță un meci frumos. Nu cred că proaspăt promovata va domina partida, dar ce mai probabil va fi mulțumită și cu un egal. X2 pauză – X2 final este recomandarea mea, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Burnley – Aston Villa

ambele marchează - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Burnley

  • Un singur meci a jucat Burnley în această stagiune și a fost eșecul suferit la scor de neprezentare în fața campioanei Manchester City.
  • Din nou va fi acum pusă în postura de formație gazdă, doar că acum iese altă echipă în fața ei și șansele de a câștiga sunt puțin mai bune.
  • Burnley este una din cele două echipe care nu știu cum este să te bucuri la marcarea unui gol. Ocupă locul 18, cu 0 puncte și -3 în dreptul golaverajului.

Echipă probabilă: Trafford – Roberts, Beyer, O Shea, Vitinho – Cullen,, Cork, Berge – Redmond, Amdouni, Manuel

Anass Zaroury este suspendat, iar Michael Obafemi și Darko Chulinov sunt accidentați.

Aston Villa

  • Aflată pe locul 13, cu 3 puncte, Aston Villa s-ar putea apropia de podium cu o victorie în meciul de duminică. A câștigat și în cel mai recent meci din campionat.
  • Aston Villa a trecut cu scorul de 4-0 de Everton după un debut extrem de slab în care a cedat cu 1-5 pe terenul lui Newcastle.
  • Villa este implicată și în Europa Conference League unde va juca săptămâna viitoare în manșa retur a play-off-ului. Hibernian vine pe Villa Park într-un duel secund care pleacă de la scorul de 5-0 pentru englezi.

Echipă probabilă: Martinez – Cash, Konsa, Torres, Digne – Kamara, Luiz – McGinn, Diaby, Bailey – Watkins

Pariază la Superbet pe meciurile din Premier League!

Plasează pariul