Burnley - Manchester United. Meciul de descătușare pentru ambele formații

Al doilea joc din această duminică de Premier League este cel dintre Burnley și Manchester United, partidă programată de la ora 18:00 pe Turf Moor din cadrul etapei cu numărul 4. Ambele echipe vin după rezultate extrem de slabe în ultima vreme și vor căuta în acest joc să se descătușeze.
burnley united

Burnley este cotată de casele de pariuri cu a doua șansă la victorie datorită lotului net inferior pe care îl deține din punct de vedere valoric față de cel al lui United. Echipa condusă de pe bancă de Sean Dyce are un start de sezon extrem de slab atât din punct de vedere al rezultatelor cât și al jocului prestat în aceste trei etape. Burnley a acumulat un singur punct din nouă posibile, aflându-se pe poziția a 18-a. The Clarets a obținut un egal pe terenul celor de la Southampton, scor 0-0, iar de atunci este într-un picaj total datorită celor două înfrângeri suferite în fața lui Watford și Fulham, încasând din partea acestora nu mai puțin de 7 goluri. Într-adevăr, principala problemă a celor de la Burnley a fost și participarea în preliminariile UEL care au cam destabilizat forma și suflul echipei, încercând de următoarea săptămână să pregătească mai bine jocurile din campionat, terminând joia aceasta cu orice competiție europeană.

Manchester United se preconiza că va avea un cuvânt greu de spus sezonul acesta la campionat, dar echipa lui Jose Mourinho pare că s-a pierdut complet în acest start. Diavolii roșii au obținut o singură victorie din cele trei partide disputate, aceea venind în prima partidă a anului în fața vulpilor de la Leicester, scor 2-1 pe Old Trafford, de atunci înregistrând două rezultate negative care au devansat-o pe Manchester United până pe poziția a 13-a. După scorul de 3-2 pe terenul celor de la Brighton unde lumea se credea a fi o surpriză, dar doar atât, săptămâna trecută a urmat încă un eșec chiar pe Teatrul Viselor în compania celor de la Tottenham care au reușit să câștige cu scorul de 0-3, umilind-o astfel pe echipa lui Mourinho în fața fanilor. Jocul prestat de aceasta a fost lamentabil pe alocuri, rezultatul fiind de altfel just pentru ceea ce au practicat jucătorii antrenorului portughez.

Cele două formații caută în această seară să facă un joc foarte eficient atât din punct de vedere defensiv cât și ofensiv, iar la finalul partidei să obțină măcar un punct din această confruntare. Pretențiile clubului de pe Old Trafford tind într-adevăr spre o victorie care are mari șanse să vină pentru acesta dacă Pogba&Co își vor schimba atitudinea pe Turf Moor. Cred într-o victorie a diavolilor care au șanse să înscrie de cel puțin 2 ori în poarta lui Burnley.

Pronosticuri Stuttgart - Dusseldorf