Brighton - West Ham. Ponturi pariuri și cote

Partida care deschide etapa cu numărul 10 din Premier League se dispută începând cu ora 22:00 pe Amex Stadium acolo unde Brighton și West Ham vor încerca să obțină toate cele trei puncte puse în joc, însă echilibrul din teren pare să conducă spre un rezultat de egalitate.
Brighton west ham

Brighton nu realizează până în acest moment cele mai bune lucruri atât din punct de vedere al clasamentului și al punctelor strânse cât și din punct de vedere tactic, strict pe partea de joc. Formația antrenată de irlandezul Hughton are mari carențe în toate compartimentele. Cel defensiv are probleme privind poziționarea, de aici și primirea multor goluri din fază fixă, iar atacul pare să își fi pierdut din eficiență. În campionat se află pe locul 15 cu 5 puncte obținute până acum, fiind chiar peste linie, un lucru de altfel foarte important pentru moralul fotbaliștilor. Ultimele două jocuri au fost foarte dificile pentru Brighton care au avut parte de adversari precum Manchester City sau Tottenham cărora nu a reușit să le facă față, sperând ca în această seară să depășească momentul.

West Ham deține poate același statut cu cel al combatantei sale din această seară, însă diferența dintre albaștrii și ciocănari este faptul că forma de moment și starea de spirit din ultimele două săptămâni la oaspeți este mult mai bună deoarece rezultatele înregistrate recent au încurajat această formație în obținerea unor și mai multe succese pentru a ține clubul pe o linie de plutire. Antrenorul chillian Manuel Pellegrini are încredere în echipa sa că odată cu revenirea aceasta de ceva timp, ar putea crește și mai mult cât să îi permită lui West Ham să atingă cupele europene, un vis totuși prea mare în acest moment. Ciocănarii se află pe locul 14 cu 7 puncte, având 3 jocuri fără înfrângere, fiind o premieră pentru West Ham care până la primul succes a reușit să înregistreze 7 înfrângeri consecutive. Ultima victimă a echipei lui Pellegrini a fost Manchester United, învinsă de ciocănari cu un scor destul de umilitor, 3-1.

Ponturi pariuri si pronostic analizat Brighton – West Ham

Cotele sunt extrem de echilirate la o asemenea partidă în care atât Brighton cât și West Ham pot scoate un rezultat pozitiv, acesta fiind chiar și o victorie pentru una dintre ele. Astfel că, voi miza cel mai bine pe un meci cu goluri pe Amex Stadium, minim două sunt destul de provocatoare totuși deoarece cota este atractivă, iar nivelul acesta destul de apropiat ar putea încuraja partida spre una deschisă, cu multe faze de poartă și de ce nu, goluri.

Pont pariuri Armenia - Macedonia