Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Brighton vs Southampton ponturi pariuri și pronosticuri 21.05.2023

Penultima etapă din cadrul campionatului englez propune duelul dintre Brighton și Southampton, acesta fiind programat să se joace duminică, în data de 21 mai, de la ora 16:00, urmând să se desfășoare pe "Amex Stadium", unde ne așteptăm ca formația gazdă să defileze.
Brighton vs Southampton
May 21,2023
16:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Brighton vs Southampton

Diferența de valoare dintre cele două formații este clară, de unde și cotele oferite de agențiile de pariuri, Brighton fiind net superioară. Aceasta are o șansă foarte bună la calificarea în grupele Europa League, de aceea ne așteptăm dea totul pentru a obține victoria. Bazându-ne pe faptul joacă acasă, în fața ultimei clasate, mizăm pe faptul se va impune în manieră clară, de aceea recomandăm un pariu pe varianta „1 pauză / 1 final”, la o cotă de 1.65 oferită de Betano.

Ponturi Brighton – Southampton

Ruud câștigă - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Brighton

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca favorită certă în această confruntare, ceea ce era de așteptat. Este fără îndoială o echipă mult mai bună, care se descurcă mult mai bine decât adversara în campionat, iar de asemenea, aceasta beneficiază și de avantajul propriului teren.
  • Pescărușii” se găsesc în acest moment pe locul al șaselea, care duce în grupele Europa League, fiind la un punct peste Tottenham, care are și cu un meci în plus. Până acum au izbutit 17 victorii și șapte remize, suferind 11 înfrângeri, în urma acestor înfruntări punctând de 67 de ori, doar Liverpool, Arsenal și Manchester City având cifre mai bune în ofensivă în campionat.
  • După un succes impresionant obținut în deplasarea de la Arsenal, acolo unde s-au impus cu un categoric 0-3, cei de la Brighton au clacat. În urmă cu doar câteva zile, aceștia s-au deplasat pe terenul lui Newcastle United, unde au pierdut în manieră clară, scor 4-1.

ECHIPA PROBABILA: Steele; Gross, Dunk, Colwill, Estupinan; Caicedo, Gilmour; Enciso, Mac Allister, Mitoma; Ferguson

Southampton

  • Putem spune fără ne gândim de două ori este cea mai slabă echipă din Premier League, ținând cont de parcursul acesteia de până acum, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea cavictimăîn această înfruntare, mai ales joacă în deplasare.
  • Sfinții” nu au reușit își îndeplinească obiectivul principal, și anume evitarea retrogradării, aceștia fiind ultimii în clasament, fără șanse la salvare. Au adunat doar 24 de puncte, fiind la opt lungimi de locul 17, ultimul ce își asigură încă un sezon în Premier League. Aceștia nu au obținut decât șase victorii, remizând de șase ori, suferind 24 de eșecuri, în toate aceste partide marcând 31 de goluri, primind 66.
  • Cei de la Southampton traversează o perioadă extrem de slabă, de care Brighton ar putea profita. Aceștia vin după o serie de patru înfrângeri consecutive, pierzând pe rând cu Bournemouth, Newcastle United, Nottingham Forest și Fulham.

ECHIPA PROBABILA: Bazunu; Walker-Peters, Bednarek, Lyanco, Maitland-Niles; Ward-Prowse, Lavia; Sulemana, Alcaraz, S. Armstrong; Mara

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Brighton

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul