Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Brighton vs Brentford ponturi pariuri și pronosticuri 01.04.2023

Brighton și Brentford, două dintre surprizele acestei ediții de Premier League, se vor întâlni sâmbătă, în data de 1 aprilie, de la ora 17:00, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 29, ce se va desfășura pe "Amex Stadium", unde ne așteptăm ca formația gazdă să facă o figură frumoasă.
Brighton vs Brentford
April 01,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Brighton vs Brentford

Brighton este o echipă ceva mai bună, aceasta fiind extrem de greu de învins pe teren propriu, de aceea avem pretenții de la aceasta. Are mare nevoie de victorie pentru a rămâne cu șanse bune la locurile europene, de aceea ne așteptăm dea totul pentru a se impune. De asemenea, bazându-ne și pe faptul joacă acasă, vom miza cu încredere pe un succes al său, într-o cotă de 1.65 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Brighton – Brentford

Ambele marchează - Cota 1.78⭐
Pariază acum

Brighton

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca favorită în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind ce-i drept o echipă ceva mai bună, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, acolo unde clachează destul de rar.
  • Pescărușiisperă la locurile europene, având șanse foarte bune le prindă, având în vedere faptul în prezent ocupă locul al șaptelea, care ar putea duce în Conference League. Cele 25 de partide de campionat le-au adus 12 victorii, șase remize și șapte înfrângeri, în urma acestor jocuri înscriind 46 de goluri, având a cincea ofensivă din Premier League.
  • În ultimele 13 partide disputate, cei de la Brighton nu au suferit decât un singur eșec, cu Fulham, în acest interval reușind însă nu mai puțin de nouă victorii. Ultima a venit în jocul precedent, învingând-o în manieră clară pe micuța Grimsby, impunându-se cu 5-0, avansând astfel în semifinalele Cupei Angliei, unde vor da piept cu Manchester United.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Brentford

  • Este la rândul sau o echipă care are un parcurs admirabil în actuala ediție de campionat, însă este ușor sub nivelul adversarei sale, din mai multe puncte de vedere, așa bookmakerii au toate motivele o dea ca outsideră, mai ales joacă în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.
  • Oaspeții se află chiar sub adversarii lor în clasamentul din Premier League, ocupând mai exact locul al optulea, fiind la egalitate de puncte, însă au cu două meciuri în plus. Până acum și-au trecut în cont zece victorii și 12 remize, pierzând doar de cinci ori. În urma acestor confruntări au marcat de 43 de ori, primind 34 de goluri.
  • Ultima deplasare a fost de bun augur pentru cei de la Brentford, aducându-le un succes, impunându-se cu 0-2 în fața celor de la Southampton, urmând apoi o remiză acasă cu Leicester, scor 1-1.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Brentford

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul