Brighton - Manchester United. Diavolii roșii vor avea o misiune extrem de dificilă pe Amex Stadium.

A doua rundă din fotbalul englez continuă și în această zi de duminica cu o serie de partide care cu siguranță au fost așteptate de iubitorii de spectacol marca Premier League încă de la finalul sezonului trecut. Meciul care închide ziua vizează echipa lui The Special One, Manchester United, și formația lui Hughton, Brighton, programat de la ora 18:00 pe Amex Stadium. Vicecampioana sezonului trecut se anunță că va avea viață grea pe terenul pelicanilor, diavolii fiind nevoiți să trateze jocul în cel mai serios mod.
Brighton united

Brighton, gazda acestei partide, se reîntoarce pe arena propriee cu gândul să reușească primul succes din acest sezon, dar pentru aceasta va avea nevoie și de șansă. Chris Hughton antrenorul pelicanilor are încredere în băieții săi că sezonul acesta vor fi mai aproape de zona de cupe europene decât cea de retrogradare, promițând fanilor că se vor lupta pentru fiecare trofeu pus în joc. Sezonul trecut s-au comis multe greșeli la început de sezon, de aceea albaștrii sunt pregătiți să evite problemele care apar odată cu revenirea din cantonament și să se așeze foarte bine în ghete în aceste prime partide pentru a intra cât se poate de repede în febra de Premier League, concentrarea fiind cea mai importantă. Din nefericire, lucrurile nu s-au perfectat în cel mai bun mod pentru pelicani în deplasarea de la Watford, pierdută de altfel cu 2-0, dar Hughton are încredere în băieții săi că se vor remonta chiar în fața diavolilor, mai ales că jocurile de pe teren propriu mereu au fost unele extrem de bune pentru pelicani.

Manchester United, oaspetele acestui joc, pornește conform caselor de pariuri cu prima șansă la victorie deoarece deține un lot generos din punct vedere valoric și al experienței, și un antrenor care va știi să gestioneze foarte bine tactic acest joc. Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, este convins că sezonul acesta lucrurile vor fi mult mai închegate la club, și speră să se claseze la finalul campionatului pe prima poziție. Este foarte mult de muncă, dar diavolii sunt pregătiți de a face față greutăților. Recent întorși din turneul USA, aceștia au avut câteva partide destul de serioase în compania unor adversari de top din Europa: Real Madrid, Milan sau Liverpool care cu siguranță i-au ajutat în închegarea echipei și mai mult față de anul trecut. Prima etapă a adus toate cele trei puncte pentru diavoli care au reușit să câștige contra celor de la Leicester, scor 2-1, într-o partidă pe care deși au controlat-o din punct de vedere al posesiei, ocaziile nu prea au existat la poarta lui Smeichel înafara de cele două goluri.

Diavolii vor avea parte de un joc extrem de dificil pe Amex Stadium acolo unde Brighton își dorește să repare lucrurile din prima etapă și să reușească cel puțin un egal în compania acestora. Chris Hughton știe rețeta succesului în această confruntare și îl avertizează pe Jose Mourinho în această privință, portughezul având nevoie de un plan tactic extrem de bine așezat dacă își dorește victoria în această seară. Cred în puterea pelicanilor pe teren propriu, un gol fiind realizabil dacă stăm să privim la problemele din defensiva diavolilor, și chiar un rezultat de egalitate.

Pronosticuri Levante - Sevilla