Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Brentford vs Nottingham ponturi pariuri și pronosticuri 29.04.2023

Duelul dintre Brentford și Nottingham este unul programat să se joace sâmbătă, în data de 29 aprilie, de la ora 17:00, acesta contând pentru etapa cu numărul 34 din Premier League, urmând să se desfășoare pe "Brentford Community Stadium".
Brentford vs Nottingham
April 29,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Brentford vs Nottingham

Nottingham este cea mai slabă echipă din Premier League atunci când vine vorba de meciurile disputate în deplasare, așa ne așteptăm Brentford profite de acest aspect și facă o figură frumoasă în această confruntare. Este, ce-i drept, o echipă mai bună, care beneficiază și de avantajul propriului teren, de aceea vom miza cu încredere pe un succes al său, într-o cotă de 1.65 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Brentford – Nottingham

Peste 33,5 game-uri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Brentford

  • Dacă ținem cont de parcursul său în actuala stagiune, este clar este echipa mai bună, astfel nu este de mirare faptul pornește ca favorită clară în această confruntare, mai ales joacă acasă, unde se descurcă bine în general.
  • Gruparea gazdă este a noua în clasamentul din Premier League, nemaiavând șanse reale la locurile de Champions League, însă nu are emoții în privința retrogradării, acesta fiind de altfel și obiectivul său. Cele 33 de etape de până acum i-au adus 11 victorii și 14 remize, suferind opt înfrângeri, doar două venind pe teren propriu.
  • Cei de la Brentford vin după o victorie foarte importantă, în ultima etapă reușind se impună cu 0-2 pe „Stamford Bridge”, în fața lui Chelsea, punând astfel capăt și unei serii de șase partide consecutive fără succes.

ECHIPA PROBABILA: Raya; Hickey, Pinnock, Mee, Henry; Jensen, Onyeka, Janelt; Mbeumo, Toney, Schade

Nottingham

  • Este una dintre echipele de pluton din cadrul acestei ediții de Premier League, care, deși a investit serios în transferuri, are un parcurs dezamăgitor, luptându-se pentru evitarea retrogradării în eșalonul secund, acolo unde a jucat în sezonul anterior.
  • Oaspeții se găsesc în prezent pe locul al 17-lea, cu 30 de puncte, fiind la un singur punct de zona „fierbinte” a clasamentului. Cele 33 de etape le-au adus șapte victorii, noua remize și 17 înfrângeri, meciuri în care au marcat de 29 de ori, primind nu mai puțin de 60 de goluri.
  • După o serie negativă de 11 partide consecutive fără succes, în care au înregistrat opt înfrângeri și trei remize, cei de la Nottingham Forest au reușit în sfârșit o victorie, impunându-se în ultima etapă cu 3-1 în fața lui Brighton, pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: Navas; Aurier, Felipe, Worral, Lodi; Mangala, Freuler, Danilo; Johnson, Awoniyi, Gibbs-White

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Nottingham

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul