Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Brentford vs Newcastle United ponturi pariuri și pronosticuri 08.04.2023

Sâmbătă, în data de 8 aprilie, de la ora 17:00, Brentford și Newcastle United, două dintre cele mai interesante echipe ale acestei ediții de Premier League, se vor întâlni pe "Brentford Community Stadium", într-o partidă ce contează pentru etapa cu numărul 30 din cadrul campionatului englez.
Brentford vs Newcastle United
April 08,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Brentford vs Newcastle United

Newcastle United este fără îndoială o echipă mai bună, dacă ținem cont atât de valoarea lotului de care dispune, dar și de parcursul acesteia în sezonul actual. Totuși, Brentford este o echipă capabilă pună probleme, mai ales în meciurile de pe teren propriu, așa ne așteptăm aibă un cuvânt de spus în această înfruntare. Așadar, vom merge pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.82 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Brentford – Newcastle United

Rune câștigă la o diferență de minim 2 seturi - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Brentford

  • În ciuda faptului este echipa gazdă și are de partea sa avantajul propriului teren, pornește cu șansa a doua la casele de pariuri, ceea ce era de așteptat, urmând ce-i drept înfrunte o adversară mai puternică, ce are de asemenea și un parcurs mai bun în acest sezon.
  • Gruparea gazdă are în continuare pretenții la locurile europene, fiind a noua în clasament, la un singur punct de locul al șaptelea, care poate duce în Conference League. Până acum și-a trecut în cont zece victorii și 13 remize, suferind șase înfrângeri, în urma acestor confruntări marcând 46 de goluri, primind 38.
  • După trei partide fără înfrângere, în care au reușit o victorie cu Southampton și au remizat cu Leicester și Brighton, cei de la Brentford au clacat. În ultima partidă de campionat, aceștia s-au deplasat în fieful lui Manchester United, unde au pierdut la scor minim.

ECHIPA PROBABILA: Raya; Jansson, Pinnock, Mee; Hickey, Norgaard, Jensen, Janelt, Henry; Mbeumo, Toney

Newcastle United

  • Este fără dubii cea mai interesantă echipa a acestei ediții de Premier League, care are un parcurs foarte bun, peste așteptările sale, aceasta având șanse foarte bune prindă grupele următoarei ediții de Premier League, ținând cont de parcursul său de până acum.
  • Este a treia în clasament, cu 53 de puncte, fiind la trei puncte de Tottenham, ocupanta locului al cincilea, primul din afara zonei de Champions League. Până acum a reușit 14 victorii, remizând de 11 ori, suferind doar trei eșecuri, în toate aceste înfruntări marcând 46 de goluri, primind 20, având cea mai bună apărare din campionat.
  • Newcastle United este într-o formă de invidiat, venind după o serie de patru victorii consecutive. Le-a învins pe rând pe Wolves, Nottingham Forest, Manchester United și West Ham, cu ultima făcând spectacol, impunându-se cu un categoric 1-5 în deplasare.

ECHIPA PROBABILA: Pope; Trippier, Schar, Botman, Burn; Longstaff, Guimaraes, Joelinton; Murphy, Wilson, Saint-Maximin

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Newcastle United

Pariază pe Cota 1.82 la Betano!

Plasează pariul