Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Brentford vs Aston Villa ponturi pariuri și pronosticuri 22.04.2023

Începând cu ora 17:00,pe Brenford Community Stadium are loc duelul dintre Brentford și Aston Villa. Cele două se vor duela în runda cu numărul 32 din Premier League.
Brentford vs Aston Villa
April 22,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Brentford vs Aston Villa

O marcatoare constantă și o echipă care acum caută a șasea victorie consecutivă nu se poate împiedica tocmai acum de o echipă  care a pierdut precedentele trei meciuri. Victorie Aston Villa vă recomand, cotă 3.00 la Superbet.

Ponturi Brentford – Aston Villa

Victorie Elise Mertens - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Brentford

  • Ajunsă la cinci meciuri fără victorie, Brentford poate sta liniștită deoarece a avut parte de un sezon bun până acum și a reușit să atingă ceea ce și-a propus.
  • Cu 43 de puncte se află pe locul 9, iar luând în considerare numărul de etape rămase și diferența față de echipele care se luptă să se salveze de la retrogradare, ea poate răsufla liniștită.
  • În etapa trecută a pierdut cu 0-2 meciul de la Wolverhampton. A fost pentru a treia oară în ultimele patru meciuri când adversarii au înscris peste1.5 goluri.

Echipă probabilă: Raya – Hickey, Pinnock, Mee, Henry – Dasilva, Norsgaard, Jensen – Mbeump, Toney, Schade

Keane Lewis-Potter, Kristofer AJer și Pontus Jansson sunt accidentați.

Aston Villa

  • Din 18 februarie nu a mai învins-o nimeni pe Villa și cu toate acestea a întâlnit și adversari cu nume. În chiar prima zi a lunii aprilie a trecut cu scorul de 2-0 de Chelsea.
  • Cu câteva zile în urmă a mai învins o altă echipă cu pretenții. Aston Villa – Newcastle s-a încheiat 3-0, cu Ramsey și Ollie Watkins (2) în rolul marcatorilor.
  • Drept urmare, a ajuns la cinci victorii consecutive în care a înscris cel puțin două goluri și amenință locurile de cupe europene. Este a 6-a, cu 50 de puncte, la trei puncte în spatele lui Tottenham și șase de Newcastle.

Echipă probabilă: Martinez – Young, Konsa, Mings, Moreno – Luiz, Dendonker – McGInn, Buendia, Ramsey – Watkins

Jed Steer și Leon Bailey sunt accidentați.

Pariază la Superbet pe meciurile din Premier League!

Plasează pariul