Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bournemouth vs Leicester ponturi și pronosticuri 08.10.2022

De la ora 17:00, sâmbătă, Bournemouth deschide porțile Vitality Stadium și o întâlnește pe Leicester City, totul în etapa 10 din Premier League.
Bournemouth vs Leicester
October 08,2022
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bournemouth vs Leicester

Chiar dacă Bournemouth nu marchează mult, cred că simplul fapt că sunt bune încasatoare o să ne aducă un meci deschis și spectaculos. Peste 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Bournemouth – Leicester

peste 56.5 goluri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Bournemouth

  • A reușit să practice un fotbal frumos în ultimele meciuri și rezultatele pozitive nu au întârziat să apară. Este neînvinsă de patru etape, dueluri în care a bifat o victorie și trei remize.
  • În runda anterioară a jucat de la egal la egal cu Brentford, acolo unde scorul a fost 0-0. E drept, în ultimele patru partide nu a avut meciuri cu echipele ale căror pretenții sunt crescute.
  • Cu astfel de rezultate a reușit să urce pe locul 13, cu 9 puncte. Are același număr de puncte ca Leeds United, echipa aflată pe locul 12. Cu toate acestea, cireșele au una dinre cele mai timide defensive și unul dintre cele mai slabe compartimente ofensive.

Echipă probabilă:

Leicester

  • Continuă drumul greu al lui Leicester prin acest sezon. A avut nevoie de opt etape săguste și ea din fructul succesului. Astfel, prima victorie a venit în etapa trecută.
  • Cu 4-0 a câștigat Leicester în disputa cu Nottingham Forest, asta după ce tabela a arătat 3-0 încă după prima repriza. Maddison (2), Barnes, și Daka au înscris golurile vulpilor.
  • Drept urmare, se află pe penultimul loc în clasamentul Premier League, având 4 puncte. Este la două puncte în spatele echipei din fața lor, respectiv Wolves.

Pariază la Superbet pe meciurile din top 5 campionate europene!

Plasează pariul