Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bournemouth vs Fulham ponturi pariuri și pronosticuri 01.04.2023

Confruntarea dintre Bournemouth și Fulham este una programată să se joace sâmbătă, în data de 1 aprilie, de la ora 17:00, aceasta contând pentru etapa cu numărul 29 din Premier League, urmând să se desfășoare pe "Vitality Stadium".
Bournemouth vs Fulham
April 01,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bournemouth vs Fulham

Fulham este fără îndoială o echipă mai bună, care se descurcă mult mai bine în actuala stagiune, însă nu vom merge pe mâna sa. Bournemouth este în foame de puncte, având nevoie de un rezultat pozitiv pentru a părăsi zona retrogradării, așa ne așteptăm dea totul pe teren, mai ales joacă în fața propriilor fani. Anticipăm o confruntare pe cinste, cu reușite la ambele porți, de aceea pariem în consecință, la o cotă de 1.78 oferită de Betano.

Ponturi Bournemouth – Fulham

Peste 1,5 goluri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Bournemouth

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, este ușor favorită în această confruntare, ceea ce era de așteptat, nu pentru ar fi echipa mai bună, ci pentru are de partea sa avantajul propriului teren, acolo unde suporterii ar putea juca un rol important.
  • Gruparea gazdă are un parcurs dezamăgitor în actuala ediție de campionat, având în vedere faptul este penultima în clasamentul din Premier League, cu 24 de puncte, fiind la un singur punct de locul 17, ultimul ce se salvează de la retrogradare. Până acum a reușit șase victorii și șase remize, suferind 15 înfrângeri, în urma acestor jocuri înscriind 25 de goluri, primind 54.
  • Ultimul joc disputat pe teren propriu a fost de bun augur pentru cei de la Bournemouth, aducându-le un succes extrem de important, învingând Liverpool la scor minim. A urmat însă apoi un eșec clar în deplasarea de la Aston Villa, pierzând la scor de neprezentare.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Fulham

  • Dacă ne raportăm la parcursul din actuala stagiune, putem spune fară rețineri este echipa mai bună, însă aceasta pornește ca outsideră la casele de pariuri, urmând ce-i drept aibă o misiune dificilă, jucând totuși în deplasare.
  • Londonezii au în continuare speranțe la locurile europene, în prezent ocupând locul al nouălea al clasamentului, fiind la trei puncte de poziția a șaptea, care ar putea duce în Conference League. Până acum și-au trecut în cont 11 victorii și șase remize, suferind zece înfrângeri, în urma acestor partide marcând 38 de goluri, primind cu unul mai puțin.
  • Cei de la Fulham traversează o perioadă nefastă, având în vedere faptul vin după trei înfrângeri consecutive. Au pierdut mai întâi cu Brentford și Arsenal în campionat, fiind învinși apoi de Manchester United în Cupa Angliei.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Bournemouth

Pariază pe Cota 1.78 la Betano!

Plasează pariul