Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bournemouth vs Brighton ponturi pariuri și pronosticuri 04.04.2023

Confruntarea dintre Bournemouth și Brighton este una programată să se joace marți, în data de 4 aprilie, de la ora 21:45, aceasta contând pentru etapa cu numărul 7 din Premier League, urmând să se desfășoare pe "Vitality Stadium", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Bournemouth vs Brighton
April 04,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bournemouth vs Brighton

Brighton este fără îndoială echipa mai bună, însă aceasta joacă în deplasare, urmând aibă o misiune grea, motiv pentru care nu vom merge pe mâna sa. De asemenea, Bournemouth are un moral bun după ultimul meci, iar cum în această înfruntare beneficiază și de avantajul propriului teren, ne așteptăm aibă un cuvânt de spus. Așadar, mergem pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.83 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Bournemouth – Brighton

0-3 Ruud - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Bournemouth

  • Este una dintre cele mai slabe echipe angrenate în actuala ediție de Premier League, care nu dispune de un lot suficient de puternic încât spere la locurile fruntașe, principalul său obiectiv în actuala stagiune fiind evitarea retrogradării.
  • Gruparea gazdă este a 16-a în clasament, cu doar 27 de puncte acumulate în decurs de 28 de etape, fiind la un singur punct de zona „fierbinte”. Până acum și-a trecut în cont șapte victorii și șase remize, suferind 15 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 27 de goluri, primind 55.
  • Ultimele două partide disputate pe teren propriu le-au adus celor de la Bournemouth victorii extrem de importante, impunându-se mai întâi la scor minim în fața celor de la Liverpool, învingându-i apoi pe cei de la Fulham cu 2-1.

ECHIPA PROBABILA: Neto; Smith, Stephens, Senesi, Kelly; Ouattara, Rothwell, Lerma, Anthony; Billing; Solanke

Brighton

  • Dacă ne raportăm la valoarea lotului de care dispune, dar și la parcursul său în actuala stagiune, putem spune fără stăm pe gânduri este o echipă mai bună, motiv pentru care și pornește ca favorită în aceasta înfruntare, având resursele necesare pentru a se impune, chiar dacă joacă în deplasare.
  • Pescărușii” se găsesc în prezent pe poziția a șasea a clasamentului din Premier League, având speranțe mari la competițiile europene. Până acum și-au trecut în cont 12 victorii, șapte remize și șapte înfrângeri, în toate aceste partide marcând 49 de goluri, având a patra ofensivă din campionat. În ultimul joc,
  • Brighton a smuls un punct cu mari emoții, aceasta fiind condusă de Brentford pe teren propriu până în minutul 90, egalând însă din penalty, ajungând astfel la o serie de cinci partide consecutive fără înfrângere.

ECHIPA PROBABILA: Steele; Veltman, Dunk, Webster, Estupinan; Gross, Caicedo; March, Mac Allister, Mitoma; Ferguson

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Bournemouth

Pariază pe Cota 1.83 la Betano!

Plasează pariul