Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Blackburn vs Sunderland ponturi și pronosticuri 20.09.2023

Miercuri, de la ora 21:45, Blackburn Rovers și Sunderland se vor duela într-un meci din runda cu numărul 7 a Championship. Jocul are loc pe Ewood Park.
Blackburn vs Sunderland
September 20,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Blackburn vs Sunderland

Moralul ambelor echipe este ridicat și totul se datorează faptului că au reușit să se bucure de succes la finalul săptămnii trecute.  Însă, din punct de vedere defensiv nu sunt cele mai sigure echipe și atunci prefer mai degraba să merg pe un pariu cu peste 2,5 goluri, iar Superbet vine cu o cotă de 1.70.

Ponturi Blackburn – Sunderland

peste 2,5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Blackburn

  • Cu trei victorii obținute în ultimele patru meciuri jucate, Blackburn are un moral foarte bun. Revine acasă după mai puțin de o săptămână de la victorie cu Middlesbrough.
  • Evoluția echipei în runda anterioară a fost bună și golurile lui Szmodics au adus victoria cu numărul trei a sezonului și a doua din meciurile de pe terenul propriu.
  • În urma rezultatelor înregistrare, Blackburn se află pe locul 8, cu 10 puncte, la egalitate cu Southampton și Sunderland.

Echipă probabilă: Pears – Brittain, Carter, Hyam, Pickering – Rakin-Costello, Wharton – Hedges, Szmodics, Moran – Gallagher

Sunderland

  • „Pisicile negre” au obținut la finalul săptămânii trecute cea de-a patra partidă pozitivă la rând în meciurile din campionat.
  • Sunderland a fost condusă cu scorul de 1-0 în meciul de pe Loftus Road, însă eliminarea unui adversar din minutul 21 al meciului i-a bătătorit calea spre succes și la final s-a impus cu scorul de 3-1.
  • Este vecină în clasamentul general cu Blackburn. Sunderland ocupă locul 7, cu 10 puncte, dar are unul dintre cele mai bune compartimente ofensive. 12 goluri a înscris în cele șase meciuri, de două ori mai multe decât cele pe care le-a primit.

Echipă probabilă: Patterson – Hume, Ballard, Seelt, Huggins – O Nien, Neil – Ba, Bellingham, Clarke – Burstow

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Championship!

Plasează pariul