Biletul zilei - Premier League, etapa 32


Biletul zilei – Premier League, etapa 32

Perioada: 11 Aprilie – 13 Aprilie
Cota finala: 2.83 la Unibet

Southampton vs Hull City, 11.04.2015 – ora 17:00
Biletul zilei - Premier League, etapa 32

Primul meci de pe tripla etapei 32 din Premier League va avea loc sambata dupa amiaza de la ora 17:00, punandu-le fata in fata pe Southampton si Hull City, doua formatii aflate in situatii total diferite. ”Sfintii” au nevoie de victorie neaparat pentru a ramane cu sanse bune in lupta pentru un loc de Europa League, in timp ce Hull City e pe muchie de cutit, prima deasupra zonei de retrogradare, orice pas gresit putand fi fatal.
Pronostic Southampton vs Hull: 1 solist @ 1.50

QPR vs Chelsea, 12.04.2015 – ora 15:30
Biletul zilei - Premier League, etapa 32

Chelsea se poate considera in mare masura noua-campioana din Premier League, insa nu ma astept sa apara o relaxare in tabara lui Mourinho. Echipa conduce detasat in clasament, plus care si un meci in minus. QPR este o formatie capabila de surprize, mai ales ca are nevoie de puncte pentru a se salva. Diferenta de valoare este insa una mult prea mare, iar eu ma astept ca Chelsea sa confirme acest lucru si pe tabela de marcaj.
Pronostic QPR vs Chelsea: 2 solist @ 1.37

Liverpool vs Newcastle, 13.04.2015 – ora 22:00
Biletul zilei - Premier League, etapa 32

Dupa doua infrangeri in ultimele doua etape, cormoranii par sa fi iesit din lupta pentru Top 4 in Premier League, FA Cup ramanand principalul obiectiv. Coutinho si compania au nevoie de victorie luni seara pentru a visa in continuare la un miracol pe final de sezon. Newcastle este iesita total din forma, venind dupa patru esecuri la rand in campionat, plus ca bilantul deplasarilor este unul modest, chiar rusinos.
Pronostic Liverpool vs Newcastle: 1 solist @ 1.38