Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Aston Villa vs Bournemouth ponturi pariuri și pronosticuri 18.03.2023

Duelul dintre Aston Villa și Bournemouth este unul programat să se joace sâmbătă, în data de 18 martie, de la ora 17:00, acesta contând pentru runda cu numărul 28 din Premier League, urmând să se desfășoare pe "Villa Park".
Aston Villa vs Bournemouth
March 18,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Aston Villa vs Bournemouth

Dacă ne raportăm la parcursul celor două formații în actuala stagiune, este clar Aston Villa este echipa mai bună. E drept, Bournemouth are un moral bun după succesul cu Liverpool din etapa anterioară, așa în această înfruntare nu este exclus înscrie. Totuși, noi vom merge pe mâna gazdelor, bazându-ne și pe faptul joacă acasă. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.72 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Aston Villa – Bournemouth

1 pauză / 1 final - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Aston Villa

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca favorită în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind fără îndoială o echipă mai bună, care are un parcurs mai solid în actuala ediție de campionat, fiind de asemenea avantajată și de faptul joacă acasă.
  • Gruparea gazdă se află în acest moment în zona de mijloc a clasamentului din Premier League, ocupând mai exact locul al 11-lea, cu 35 de puncte, fiind fără emoții în privința retrogradării. Până acum și-a trecut în cont zece victorii și cinci remize, suferind 11 înfrângeri, în toate aceste partide marcând de 32 de ori, primind cu șapte goluri mai multe.
  • Aston Villa este o echipă aflată în formă, având în vedere faptul este neînvinsă de trei partide. Mai întâi s-a impus cu 0-2 în fieful lui Everton, câștigând apoi cu 1-0 duelul de pe teren propriu cu Crystal Palace, pentru ca în cele din urma termine la egalitate cu West Ham în deplasare.

ECHIPA PROBABILA: Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; McGinn, Luiz; Bailey, Buendia, Ramsey; Watkins

Bournemouth

  • Este una dintre echipele de pluton din Premier League, care în această stagiune este angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării. Este sub nivelul adversarei sale, din mai multe puncte de vedere, așa nu este de mirare faptul pornește ca outsideră, mai ales joacă în deplasare.
  • Gruparea vizitatoare se situează în acest moment în zonaroșie” a clasamentului, ocupând locul 18, primul ce duce în eșalonul secund. Până acum și-a trecut în cont 24 de puncte, reușind șase victorii și șase remize, suferind 14 înfrângeri, în toate aceste partide marcând 25 de goluri, primind nu mai puțin de 51.
  • După două înfrângeri, cu Manchester City și Arsenal, favoritele la titlu, cei de la Bournemouth au reușit obțină un rezultat uriaș în duelul de pe teren propriu cu Liverpool, impunându-se la scor minim, grație golului marcat de Billing.

ECHIPA PROBABILA: Neto; Smith, Stephens, Senesi, Zemura; Anthony, Lerma, Rothwell, Ouattara; Billing; Solanke

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Aston Villa

Pariază pe Cota 1.72 la Betano!

Plasează pariul