Arsenal - West Ham. Tunarii au mare nevoie de victorie.

Emirates Stadium se va umple în această zi de sâmbătă deoarece echipa favorită a fanilor va disputa al doilea joc din acest sezon pe teren propriu unde speră să obțină un rezultat pozitiv. Arsenal se va duela în această după amiază de la ora 17:00 contra celor de la West Ham, fiind într-adevăr nevoită să realizeze un joc foarte bun pentru a bifa în cele din urmă primul succes din acest sezon.
arsenal west ham

Arsenal deține titlul de gazdă al acestei partide și implicit cel de favorită deoarece dacă judecăm după valoarea lotului și experiența jucătorilor cu siguranță merită pe deplin această titulatură. Londonezii au trecut prin ceva schimbări în această vară, iar cel mai important nume este cel al lui Unay Emery care a acceptat postul de antrenor, fiind convins că va putea realiza lucruri frumoase la Arsenal. În acest moment situația nu este deloc într-o creștere față de sezoanele anterioare. Tunarii nu au reușit până în acest moment să impresioneze în niciunul din jocurile disputate, într-adevăr ghinionul acestora fiind programul din Premier League care i-a în luptă cu greii. Este vorba de primul joc contra cetățenilor de la City pierdut cu 0-2 și partida din etapa trecută pierdută și aceasta contra rivalei din oraș, scor 3-2 în favoarea celor de la Chelsea.

West Ham este pregătită să nu se dea la o parte pe Emirates Stadium și să realizeze o partidă extrem de bună deoarece simte că poate obține măcar un punct din această deplasare dacă atitudinea va fi una corectă pe gazon. Formația condusă de la margine de Mauricio Pellegrini are un stat de sezon la fel de slab ca cel al tunarilor. West Ham a pierdut ambele confruntări și este nevoită să schimbe puțin stilul de joc pentru a observa cât se poate de repede care este soluția cea mai bună pentru noul sezon deoarece odată cu trecerea etapelor această situație poate să nu se mai schimbe. În primul meci, West Ham a pierdut pe terenul celor de la Liverpool cu un neverosimil 4-0, fiind convinsă la acea vreme că au prins o zi mai slabă. Acest rezultat negativ s-a repetat etapa trecută când Bournemouth a reușit să câștige pe terenul ciocănarilor cu scorul de 2-1, iar formația lui Pellegrini simte că al treilea joc ar trebui să arate adevărata față a sa.

Poate cel mai important aspect care trebuie amintit la acest joc este problema defensivelor celor două formații care aparent se descurcă extrem de slab, în timp ce atacul pare să nu dea randament maxim deoarece nu se concentrează întru totul la fiecare ocazie avută. De aceea, voi miza pe un fotbal cu goluri în această după amiază, ambele fiind nevoite să obțină puncte, iar cu siguranță apărarea în ambele cazuri va fi cu garda jos, fiind concentrate mai mult pe ofensivă.

Pronosticuri Stuttgart - Dusseldorf