Arsenal vs Norwich - Premier League – Analiza si pronostic


arsenal-norwich

Arsenal vs Norwich – Premier League – Analiza si pronostic

Exceptand meciul din prima etapa din Premier League , unde Arsenal a fost surclasata cu un sec 3-1 de Aston Villa chiar pe propriu teren, tunarii au prestat in acest sezon un fotbal de mare calitate cu joc consistent si constant, fapt care se reflecta si in clasament: lider cu 16 puncte dupa 7 etape.

Privind statistica celor de la Arsenal:  – 5 victorii, 1 egal si doar o infrangere ; 14 goluri marcate si 8 primite , putem observa ca marcheaza 2 goluri/meci si primesc doar 1. La casele de pariuri  scor corect 2-1 este cel mai bine cotat cu 10  la William Hill.

Meciul dintre cele doua echipe nu poate avea decat un singur rezultat: Arsenal va castiga. Putem sa privim numerele oricum am dori: locul 1 contra locul 18, 4 victorii si un egal pentru tunari in ultimele 5 meciuri vs 3 infrangeri si 2 victorii pentru canari, golaveraj +6 pentru Arsenal iar Norwich -4. Toate aceste numere nu duc decat la o victorie a gazdelor.

Iata cotele pentru 1, X , 2 : 1.29 castiga Arsenal, 5.25 egal si 10.00 victorie Norwich – oferite de William Hill.

Acestea fiind spuse inainte de a da pronosticul nostru haideti sa aruncam o privire la istoricul meciurilor directe: 3 victorii Arsenal,  un egal si o victorie Norwich (1-0 anul trecut – insa daca ne aducem aminte bine Arsenal nu trecea prin cea mai buna perioada a sa atunci). Tot anul trecut un spectaculos 3-3 intre cele doua formatii, insa nu cred ca exista un parior care ar pune acest scor acum ( cota 151)

Orice varianta de pariere ati alege la acest meci sfatul nostru este : includeti victoria tunarilor la sfarsitul meciului!

Pronosticul nostru: Victorie Arsenal cota 1,29 la William Hill

Suplimentar : Pentru acest meci mai recomandam un X pauza si 1 final cotat cu 4,33 la William Hill

Pasionatii de scoruri corecte pot incerca 2-1 cotat cu 10 la William Hill