Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Arsenal vs Leeds United ponturi pariuri și pronosticuri 01.04.2023

Confruntarea dintre Arsenal și Leeds United este una programată să se joace sâmbătă, în data de 1 aprilie, de la ora 17:00, contând pentru etapa cu numărul 29 din Premier League, urmând să se desfășoare pe "Emirates Stadium", unde ne așteptăm că formația gazdă să strălucească.
Arsenal vs Leeds United
April 01,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Arsenal vs Leeds United

Diferența de valoare dintre cele două formații este categorică, Arsenal fiind net superioară din acest punct de vedere, având și un mare plus de experiență, dar și un parcurs mult mai bun în actuala ediție de campionat. Are nevoie de puncte pentru a rămâne în continuare la minim opt puncte de locul secund, așa ne așteptăm dea totul pentru a se impune. Bazându-ne și pe faptul joacă acasă, ne așteptăm facă spectacol, de aceea pariem în consecință, într-o cotă de 1.45 oferită de agenția de pariuri Betano.

Ponturi Arsenal – Leeds United

Ambele marchează - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Arsenal

  • Este mult peste nivelul adversarei sale, din orice punct de vedere, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită în această confruntare, mai ales beneficiază și de avantajul propriului teren, unde clachează destul de rar, suporterii jucând și ei un rol important de fiecare dată.
  • Tunariistrălucesc în această ediție de Premier League, fiind primii în clasament, la opt puncte de locul secund, ocupat de Manchester City, care are însă cu un meci în minus. Până acum, aceștia și-au trecut în cont 22 de victorii, remizând de trei ori, suferind trei înfrângeri, în urma acestor confruntări marcând 66 de goluri, având al doilea atac din campionat.
  • Arsenal este fără greșeală în ultimele șase runde disputate în Premier League, aceasta învingându-le pe rând pe Aston Villa, Leicester, Everton, Bournemouth, Fulham și Crystal Palace, în duelurile cu acestea marcând nu mai puțin de 19 goluri.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Leeds United

  • Este o echipă modestă, de pluton, care nu nu dispune de un lot îndeajuns de valoros încât emită pretenții la locurile fruntașe, principalul obiectiv al acesteia în sezonul actual fiind evitarea retrogradării.
  • „Albii” se găsesc în acest moment în a doua jumătate a clasamentului din Premier League, ocupând mai exact locul al 14-lea, cu 26 de puncte, fiind la doar două lungimi de zona retrogradării. Până acum au obținut doar șase victorii, remizând de opt ori, suferind 13 înfrângeri, în urma acestor jocuri marcând 35 de goluri, primind cu nouă mai multe.
  • După trei partide consecutive fără succes, cei de la Leeds United s-au dezlănțuit. În ultimul joc, aceștia s-au deplasat în fieful celor de la Wolves, unde s-au impus cu un spectaculos 2-4, astfel au un moral bun înainte de această confruntare.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Arsenal

Pariază pe Cota 1.45 la Betano!

Plasează pariul