Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Anna Karolina Schmiedlova vs Sorana Cîrstea ponturi și pronosticuri 04.05.2023

De la ora 11:00, ora României, Anna Schmiedlova și Sorana Cîrstea vor fi rivale în optimile Challengerului de la Reus. Învingătoarea se dueleaza cu cea care câștigă meciul McNally – Podoroska.
Anna Karolina Schmiedlova vs Sorana Cîrstea
May 04,2023
11Ș00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Anna Karolina Schmiedlova vs Sorana Cîrstea

Anna servește bine și când face asta este greu să nu împingă măcar un set în prelungiri. Pe de altă parte, Sorana are răspuns pentru asemenea jucătoare și este mai mobilă, din acest motiv mă aștept să câștige în două seturi oricât de grele ar fi ele. Victorie Sorana Cîrstea scor 2-0 este recomandarea mea, iar cota este 1.65 la Superbet.

Ponturi Anna Karolina Schmiedlova – Sorana Cîrstea

recomand victorie Irina Begu scor 2-0 - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Anna Karolina Schmiedlova

  • Jucătoarea slovacă în vârstă de 28 de ani a avut nevoie de set decisiv pentru a de locul 141 în lume, suedeza Mirjam Bjorklund.
  • După aproape trei ore de la primul schimb s-a impus cu scorul de 6-4, 2-6, 7-6 (1) și a confirmat astfel statutul de favorită pe care l-a avut.
  • Nu are foarte multe meciuri pe zgură în 2023. Doar patru meciuri a jucat și trei dintre ele au fost victorii, însă a luat set în fiecare dintre ele.

Sorana Cîrstea

  • Locul 44 în lume a venit la Reus după ce a părăsit prematur competiția de la Madrid de unde a fost învinsă de Aryna Sabalenka, locul 2 în lume.
  • Sorana s-a răzbunat pe Bolsova-Zadoinov pe care a învins-o cu scorul de 7-5, 6-0 în primul tur al challengerului de la Reus.
  • Victoria de la Reus a fost doar a doua din acest sezon de zgură. Trei meciuri a jucat pe această suprafață, Madrid fiind prima competiția la care a participat și suprafața a fost zgura.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis ale jucătoarelor din România și ai bonus de bun venit 500 lei!

Plasează pariul