Top ponturi la casele de pariuri online pentru Italia - Romania


Top ponturi la casele de pariuri online pentru Italia – Romania

Top ponturi la casele de pariuri online pentru Italia - Romania

Pe Renato Dall’Arra din Bologna selectionata Romaniei incepe pregatirea pentru Campionatul European de anul viitor contra Italiei. Spre deosebire de „tricolori”, Squadra Azzurra a jucat in pauza internatioana pana acum un amical cu Belgia, pierdut cu 3-1, la acel joc Conte a testat apararea care nu a aratat foarte bine.

Daca la partida de acum cateva zile a italienilor au evoluat cei mai buni jucatori este foarte probabil sa apara mai multe schimbari cu Romania pentru ca timpul de recuperare a fost scurt si pot aparea foarte usor accidentarile. Anghel Iordanescu pune mare pret pe aceste amicale dar si jucatorii nostrii care se comporta ca la un joc oficial pentru ca in acest fel pot fi remarcati si pot prinde un transfer la un club mai bun.

Sub 2.5 goluri 1.52 unibet_mic
1.48 sportingbet_mic
1.47 netbet_mic

Daca echipa noastra va trata serios meciul, se va apara bine si va alerga mult asta nu inseamna automat ca nu va pierde jocul, inseamna doar ca nu o va face la scor pentru ca din punct de vedere valoric TOTI jucatorii din lotul Italiei sunt peste ai nostrii. Daca ar fi sa alegem o invingatoare din aceasta intalnire aceea ar fi Italia care chiar si jucand la 80% din capacitate in fata propriilor suporteri ne poate administra un 1-0 sec.

Italia castiga si Sub 2.5 goluri 3.05 sportingbet_mic
2.65 netbet_mic

Squadra Azzurra s-a chinuit in calificarile pentru Euro 2016 cu Malta atat in tur cat si in retur reusind sa castige doar cu 1-0. Intre Malta si Romania nu este o diferenta foarte mare, ambele echipe se apara foarte bine iar acest lucru pune mari probleme italienilor care odata cu schimbarea lui Cesare Prandelli cu Antonio Conte in 2014 a schimbat si jocul, care este unul mai pragmatic. Pentru ca la pariuri online sunt promotii pentru scor corect (vezi Sportingbet) la Italia cu Romania propunerea noastra ar fi 1-0.

Scor corect 1:0 5.75 unibet_mic
4.80 sportingbet_mic
4.50 netbet_mic