Populara in ultimii ani si la noi, sarbatoarea Halloween de regula aduce multe promotii la pariurile online in special pentru jucatorii din vestul Europei.

Iata ca cei de la Netbet demonstreaza inca odata ca sunt cei mai buni la promotii pe piata din Romania odata cu promotia speciala de Halloween:

Netbet - Promotie Halloween

Promotia pare destul de interesanta mai ales ca nu stim dinainte valoarea rambursarilor acestea acordandu-se in mod aleatoriu.

Conditiile de participare sunt destul de simple si cel mai important este ca trebuie sa va inscrieti pentru a beneficia de returnarile de mize:

  1. Inscrie-te pe pagina promotiei AICI.
  2. Plaseaza orice pariu simplu pe meciuri din Premier League.
  3. In maxim 72 de ore daca pariul este pierdut vei primii inapoi 5%, 15%, 25% sau 50% din miza

Citeste aici termenii si conditiile promotiei>>>

NetBet este una dintre casele de pariuri online de top cu licenta prezenta in Romania. Se remarca pe piata ca fiind casa de pariuri cu cele mai multe promotii pentru jucatori precum si un masiv bonus de bun venit de pana la 450 Ron!

Ia si tu bonusul de 450 Ron chiar ACUM si pariaza la Netbet!

<<>>

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Top 5 jocuri ca la aparate online cu jackpoturi Top 5 jocuri ca la aparate online cu jackpoturi Sloturi, aparate sau "pacanele" indiferent de cum le spunem sunt cu siguranta referinta jocurilor de noroc la cazino online si offline. Multi oameni jo...
Top promotii si bonusuri la pariuri online pentru Champions League Top promotii si bonusuri la pariuri online pentru Champions League Ne asteapta o zi cu meciuri mai interesante si mai disputate decat cele de ieri, pentru inceput avem de la ora 19:00 duelul dintre Z...
Top 5 bonusuri pariuri online Top 5 bonusuri pariuri online De ce trece un parior de la agentiile stradale la cele din online? Motivele sunt multe, de la disponibilitatea 24/7 pe care o asigura agentiile online dar si de la ofert...