Ponturi fotbal - Al-Hilal - Esteghlal F.C. - Liga Campionilor Asiei


Al Hilal nu mai are sanse la calificare

Ora 18:45 programeaza infruntarea dintre Al Hilal si Esteghlal, ce se va desfasura pe „Al Kuwait Sports Club Stadium”, unde ne asteptam ca spectacolul sa fie la inaltime, iar golurile sa vina intr-un numar cat mai mare.

Al Hilal este usor favorita in aceasta seara, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, asa cum era de asteptat, fiind ce-i drept avantajata de faptul ca va juca pe teren propriu, beneficiind de sprijinul propriilor suporteri. Gazdele acestei infruntari nu impresioneaza deloc in aceasta editie a Ligii Campionilor Asiei, ba chiar dezamagesc, avand in vedere faptul ca ocupa ultimul loc in grupa, fara sanse la calificarea in optimi. Trupa lui Juan Brown a adunat doar doua puncte in cele cinci partide de pana acum, reusind doar doua remize, pierzand de trei ori, in toate aceste meciuri marcand trei goluri, incasand de doua ori mai multe. Al Hilal se descurca foarte bine pe teren propriu, acolo unde nu a mai pierdut din decembrie 2016, cand era invinsa de Al Nasr, de atunci legand 33 de partide fara esec.

Esteghlal de partea cealalta, este cotata cu sansa a doua in aceasta seara, ceea ce nu surprinde pe nimeni, ca valoare fiind apropiata de adversara sa, insa este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare, pe un teren pe care gazdele nu au mai pierdut de multa vreme. „Albastrii” se afla in acest moment pe prima pozitie in grupa D, fiind sigura de faptul ca va juca in optimile Ligii Campionilor Asiei. In cele cinci partide de pana acum, trupa lui Winfried Schäfer a adunat noua puncte, reusind doua victorii si trei remize, meciuri in care a marcat opt goluri, primind cu trei mai putine. Esteghlal se afla intr-o forma buna, venind dupa o serie de 11 partide consecutive fara esec, in acestea reusind sapte victorii.

Al Hilal este o echipa foarte greu de invins pe teren propriu, in timp ce Esteghlal se afla intr-o forma foarte buna, astfel ca meciul din aceasta seara se anunta a fi unul spectaculos, de aceea ne asteptam ca golurile sa vina in numar mare.

Pont Al-Hilal – Esteghlal F.C.: peste 2,5 goluri

Cota 1.76 la 888

Pont cota mare Al-Hilal – Esteghlal F.C.: peste 3,5 goluri

Cota 3.05 la 888

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Al-Hilal – Esteghlal F.C.

Al-Hilal - Esteghlal F.C.