Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Inregistrare 888sport si cont - pas cu pas

Vrei si tu sa ai cont pe 888sport? Fie ca vrei sa joci la pariuri sportive, la cazino sau la poker, procesul de inscriere este similar. Pentru a incepe procesul de inregistrare ce dureaza cateva minute trebuie sa fii pe site-ul celor de la 888.ro, poti da click pe link-urile afisate in acest material.

Cum faci cont la 888sport

In pozele de mai jos veti vedea ce trebuie sa completati in formularul de la 888 pariuri online, sunt practic datele personale care vor ramane in siguranta pe 888sport. Avem de completat evident adresa de mail, numele complet, adresa, numar de telefon si CNP pe langa cateva date adiacente.

Pasul 1: Click pe butonul Inscriere

Dupa ce dai CLICK AICI pentru a ajunge pe pagina 888sport, trebuie sa cauti butonul verde din partea dreapta sus, pe care scrie „Inscriere”.

888 inregistrare

Pasul 2: Completeaza prima pagina cu date personale

In prima etapa trebuie sa treci numele, prenumele, o adresa de mail si cel mai important, codul tau personal.

888 deschide cont

Pasul 3: In aceasta etapa alegi user-ul si parola

Urmeaza datele de securitate, adica un nume de utilizator, o parola care respecta termenii 888sport, dar si o intrebare de siguranta.

888 cum faci cont

Pasul 4: In ultima etapa setezi adresa

Aici trebuie sa alegi orasul si adresa asa cum apar in buletin, codul postal dar si un numar de telefon valid. Dupa ce ai terminat da click pe butonul „Inscriere” si ai finalizat procesul de inregistrare.

888 cont

Bonus 100% pana la 1000 RON la primul depozit
Pariază acum

Oamenii sunt interesati si de: