Betano

Rafael Nadal are un nou antrenor

Sursa foto: greginhollywood

Anul 2016 nu a fost deloc unul grozav pentru spaniolul Rafael Nadal, care in acest moment se gaseste pe locul 9 in clasamentul ATP.

O schimbare era, asadar, necesara, iar ea a fost facuta publica astazi. Cel putin pentru sezonul 2017 Rafael Nadal are un nou antrenor. Este vorba despre fostul numar 1 mondial Carlos Moya, acesta fiind in relatii foarte bune cu Nadal si in viata personala.

La fel ca Rafael Nadal, Moya, in varsta de 40 ani, provine si el din Mallorca. De punctat ca anul acesta Carlos Moya l-a antrenat pe canadianul Milos Raonic, pe care l-a adus pana pe locul 3 mondial. Avand in vedere ca jocul lui Nadal a scazut mult dupa operatia de la finele anului 2014, este o provocare pentru Carlos Moya de a-l aduce pe elevul sau cel putin in top 3 mondial in anul 2017.

Rafael Nadal are un nou antrenor

Primul turneu de anul la care Nadal va participa va fi cel de la Brisbane. Sigur, este destul de devreme sa tragem concluzii doar dupa acel turneu, insa suntem curiosi sa vedem daca Rafa si-a imbunatatit conditia fizica, acesta dand asigurari ca se simte mult mai bine fata de finalul sezonului 2016. Atunci a fost nevoit sa se retraga cu doar cateva saptamani inainte de Turneul Campionilor.

Declaratii

Rafael Nadal: ”Sunt foarte fericit sa anunt ca Moya se va alatura echipei mele si va lucra cu Toni Nadal si Francisco Roig. Sa-l am ca antrenor pe Carlos Moya este ceva special pentru mine, pentru ca, in afara faptului ca imi e prieten foarte bun, mi-a influentat mullt cariera”.

Sursa: tennis.it

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Italia Serie A etapa 27: program, clasament si transmisiuni Italia Serie A etapa 27: program, clasament si transmisiuni Etapa cu numarul 27 din Serie A programeaza doua meciuri sambata, 7 duminica si unul luni. Derby-ul acestei runde va avea loc intre Inte...
Germania Bundesliga etapa 22: program, clasament si transmisiuni Germania Bundesliga etapa 22: program, clasament si transmisiuni Meciul din Bundesliga de astazi, 24 februarie, va fi transmis, ca intotdeauna, de Eurosport 2, punandu-le fata in fata pe Wolfsburg si...
Franta Ligue 1 etapa 27: program, clasament si transmisiuni Franta Ligue 1 etapa 27: program, clasament si transmisiuni Pentru prima data in acest sezon Ligue 1 programeaza doua partide vineri. Este vorba de Nantes - Dijon si Nice - Montpellier. Derby-ul r...