Betano

Rafael Nadal are un nou antrenor

Sursa foto: greginhollywood

Anul 2016 nu a fost deloc unul grozav pentru spaniolul Rafael Nadal, care in acest moment se gaseste pe locul 9 in clasamentul ATP.

O schimbare era, asadar, necesara, iar ea a fost facuta publica astazi. Cel putin pentru sezonul 2017 Rafael Nadal are un nou antrenor. Este vorba despre fostul numar 1 mondial Carlos Moya, acesta fiind in relatii foarte bune cu Nadal si in viata personala.

La fel ca Rafael Nadal, Moya, in varsta de 40 ani, provine si el din Mallorca. De punctat ca anul acesta Carlos Moya l-a antrenat pe canadianul Milos Raonic, pe care l-a adus pana pe locul 3 mondial. Avand in vedere ca jocul lui Nadal a scazut mult dupa operatia de la finele anului 2014, este o provocare pentru Carlos Moya de a-l aduce pe elevul sau cel putin in top 3 mondial in anul 2017.

Rafael Nadal are un nou antrenor

Primul turneu de anul la care Nadal va participa va fi cel de la Brisbane. Sigur, este destul de devreme sa tragem concluzii doar dupa acel turneu, insa suntem curiosi sa vedem daca Rafa si-a imbunatatit conditia fizica, acesta dand asigurari ca se simte mult mai bine fata de finalul sezonului 2016. Atunci a fost nevoit sa se retraga cu doar cateva saptamani inainte de Turneul Campionilor.

Declaratii

Rafael Nadal: ”Sunt foarte fericit sa anunt ca Moya se va alatura echipei mele si va lucra cu Toni Nadal si Francisco Roig. Sa-l am ca antrenor pe Carlos Moya este ceva special pentru mine, pentru ca, in afara faptului ca imi e prieten foarte bun, mi-a influentat mullt cariera”.

Sursa: tennis.it

 

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Răzvan Marin va juca la Standard Liège Răzvan Marin va juca la Standard Liège Cel mai valoros jucăror al liderei din Liga 1, Răzvan Marin, va juca în campionatul Belgiei, la Standard Liège, unde va purta tricoul cu numărul 18. "Les Rouche...
Italia Serie A: etapa 21 – program, clasament si transmisiuni Italia Serie A: etapa 21 - program, clasament si transmisiuni In etapa cu numarul 21 din Serie A am putea asista la schimbarea liderului, insa este greu de crezut ca se va intampla asta. Sambata, ...
Franta Ligue 1 – etapa 21: program, transmisiuni si clasament Franta Ligue 1 - etapa 21: program, transmisiuni si clasament Runda cu numarul 21 in Ligue 1 va incepe astazi, cand vom sti daca Nice va reveni pe prima pozitie in clasament, cel putin pentru doua zi...