Unibet

Incepe Campionatul Mondial de handbal masculin

Sursa foto: IHF

Editia cu numarul 25 a Campionatului Mondial de handbal masculin va avea loc in Franta si va debuta pe 11 ianuarie.

Echipa Romaniei a fost foarte aproape de a ajunge in play-off, in meciurile cu Austria, cea care s-a calificat in aceasta faza, pierzand la 3 goluri in deplasare, pe teren propriu impunandu-se tot la 3 goluri. Din pacate, Austria a marcat mai multe goluri in deplasare. Astfel, Romania, care obtinea 4 medalii de aur in anii ’60-’70, a participat doar de doua ori la ultimele 11 Campionate Mondiale.

In 2015 titlul a fost castigat de tara gazda din acest an, Franta, care s-a impus in finala in fata surprinzatoarei formatii a Qatarului, tara gazda de atunci. Drept urmare, Qatar a fost calificata automat la acest turneu final. Dintre cele 24 participante, cele mai putine prezente la un Campionat Mondial le are Bahrain, care in 2011 a terminat penultima. Cele mai multe participari, 23 la numar, le au Germania si Suedia, 23 la numar, pentru ca titlurile cele mai multe sa fie obtinute in 1995, 2001, 2009, 2011 si 2015 chiar de tara gazda Franta.

Incepe Campionatul Mondial de handbal masculin

Peste 3 zile va incepe Campionatul Mondial de handbal masculin, cele 24 echipe fiind impartite in 6 grupe. Primele 4 formatii din grupa se vor califica in optimi. In grupa A Franta le va avea adversare pe Polonia, Rusia, Brazilia, Polonia si Norvegia. In grupa B le vom avea pe Spania, Slovenia, Macedonia, Islanda, Tunisia si Angola. In grupa C se vor infrunta Germania, Croatia, Belarus, Ungaria, Chile si Arabia Saudita. In fine, finalista din urma cu 2 ani, Qatar, le va avea ca adversare in grupa D pe Danemarca, Suedia, Egipt, Bahrein si Argentina.

Incepe Campionatul Mondial de handbal masculin

Grupa C pare cea mai echilibrata, lucru sesizat si de casa de pariuri Netbet, care ofera cota 1.86 ca Germania sa se impuna si 2.2 ca nationala Croatiei  sa o faca. In celelalte grupe Franta, Spania si Danemarca sunt favorite clare. Interesant este faptul ca Netbet ofera cote si pentru castigatoarea Presidents Cup sau, cu alte cuvinte, a ocupantei locului 17. Aici favorite sunt Brazilia si Rusia, ambele avand cota 5.00, cele doua fiind urmate de Norvegia (7.5), Tunisia (8.5) si Macedonia (9.00).

In  ceea ce priveste castigatoarea turneului final, Franta este favorita, cu o cota de 2.05, urmata fiind de Danemarca (5.00), Spania si Germania, ambele avand cota 6.5. Netbet ne propune sa anticipam si echipa care se va clasa cel mai bine la final intr-un duel. Spre exemplu, in duelul dintre Slovenia si Polonia slovenii au cota 1.4, iar polonezii 2.6. In total sunt 12 astfel de dueluri la Netbet.

Sursa: wikipedia

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Schimbare la vârful ONJN! Șefa care a zgândărit piața pariurilor sportive, înlocuită din funcție! Pr... Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) are, începând de astăzi, o nouă conducere. Odeta Cristinela Nestor a fost eliberată din funcția de președinte, potrivit unei decizii care îi ap...
Gianluigi Buffon ajunge la meciul cu numarul 1000 din cariera Gianluigi Buffon ajunge la meciul cu numarul 1000 din cariera In mod normal, meciul dintre Italia si Albania nu putem spune ca ar reprezenta un punct de interes, avand in vedere valoarea celor doua e...
Podolski marcheaza golul victoriei pentru Germania la meciul de retragere de la nationala Podolski marcheaza golul victoriei pentru Germania la meciul de retragere de la nationala Sursa foto: espn Aseara Lukas Podolski a imbracat pentru ultima oara echipamentul Germaniei pentru a juca un...