Betano

Ponturi NBA Finals – Vor ridica Golden State Warriors trofeul astazi in Oracle Arena?

Sursa foto: www.nba.com

Cavalerii lui LeBron James par sa-si atinga potentialul maxim doar in momentul in care sunt cu cutitul la os. Daca in Game 3 din Quicken Loans au fost foarte aproape de victorie, in Game 4, inca din sfertul 1 (au marcat 49 de puncte, record in finalele NBA) si au inceput marsul victorios si au pus o distanta foarte mare intre ei si Golden State.

(15-1) Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers (13-4)

(Scor general: 3-1)

  • Se pare ca atunci cand Cavalerii sunt infuriati, lucruri pozitive pe partea ofensiva se petrec. Am avut un sfert 1 in care s-au inregistrat recorduri, am avut atat de multe aruncari de 3 puncte, incat iarasi s-au consemnat recorduri. Ce vom avea oare in Oracle Arena, avand in vedere ca Splash Brothers & Kevin Durant au declarat ca vor revansa pentru acel prim sfert.
  • Toti specialistii anunta ca primele 12 minute din meciul din “ROARacle” Arena vor determina directia meciului. Energia din tribune se asteapta sa fie una infernala, iar Stephen Curry este asteptat sa-si regaseasca forma si sa infiga pumnal dupa pumnal in “inima” celor din Cleveland, prin aruncarile sale de 3 puncte. Ma astept la un nou meci super-ofensiv, in care sa ne apropiem poate chiar de 250 de puncte din nou!

Oracle Arena

  • Pentru meciul trecut, linia pentru acest tip de pariu a fost de 49.5 si atunci am bifat-o fara nici cele mai mici emotii, intrucat s-au inregistrat 48 de assist-uri inca de la sfarsitul sfertului 3. Cum Golden State Warriors si-a propus un spectacol ofensiv, ma astept s-o faca cu 30+ pase decisive de partea lor!

Pronostic: Over 48.5 pase decisive in meci @ 1.85 la Superbet

*Linia pentru acest pariu este setata la 50.5 la alte case de pariuri! 

Oracle Arena

  • Daca “Regele” a jucat 46 din cele 48 de minute in meciul 3, in ultimul meci a avut mult mai mult timp de odihna si asta datorita prestatiei uluitoare a lui Kyrie Irving. Se stie faptul ca Irving nu se simte la fel de comfortabil pe parchet in meciurile din deplasare, motiv pentru care ma astept ca James (care are o medie de Triple Double pe meci) sa joace iarasi aproape intreg meciul daca asta este nevoie de la el pentru ca echipa lui sa trimita seria inapoi in Cleveland!

Pronostic: LeBron James over 52.5 puncte, recuperari, pase decisive @ 1.80 la Unibet

*Linia pentru acest pariu este setata la 54.5 la alte case de pariuri! 

  • Incredere 85%

Vlad

Analist baschet & NFL

Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi MLB: revin Royals in seria cu Tigers? Ponturi MLB: revin Royals in seria cu Tigers? Detroit Tigers(34-42) vs Kansas City Royals(37-38) 02:10 - Tiger Stadium, Detroit Marlins ne-au adus profitul mult ravnit aseara, profitand maxim de ...
Ponturi Pariuri Bolivar – Oriente Petrolero – Bolivia Ponturi Pariuri Bolivar - Oriente Petrolero - Bolivia In aceasta noapte, de la ora 03:30, avem meciul Bolivar - Oriente Petrolero, partida in care gazdele au ocazia sa sarbatoreasca in fata propriilo...
Ponturi Pariuri Guabira – Real Potosi – Bolivia Ponturi Pariuri Guabira - Real Potosi - Bolivia Astazi, de la ora 22:00, avem partida Guabira - Real Potosi, iar gazdele incearca sa incheie Apertura fara infrangere pe teren propriu. Cam cat de mari...