Ponturi NBA: finala NBA isi consuma primul episod!

Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers

Meciul 1 – 04:00 – Oracle Arena – Oakland, CA

A sosit si momentul cel mai important al acestui sezon 2016-2017. Finala NBA sta sa-nceapa, si sunt sigur ca vom avea parte de un spectacol total. Se intalnesc asa cum era de asteptat cele mai in forma echipe din liga, putin lipsind ca cele doua echipe sa aiba un parcurs fara greseala pana in finala.

La ce sa ne asteptam de la primul meci?

La mult spectacol, si explozie de la linia de 3 puncte! Eu asta vad in finala de anul asta. Toti specialistii spun ca echipele se vor compacta si vor propune doua defensive puternice. Sa fim seriosi, atat Warriors cat si Cavs nu stiu sa se apere, spectacolul va fi la el acasa, “lunetistii de serviciu” vor inrosi linia de 3 puncte.

Nu stiu daca Warriors sunt mai puternici, plecarile lui Bogut, Lee sau Barnes contand in defensiva. Sigur, venirea lui Kevin Durant, ce este cam al doilea cel mai valoros jucator din liga (dupa James), ramane punctul de baza pentru Warriors si il vad favorit la cucerirea trofeului de MVP, evident daca trupa din Golden State castiga finala. Sunt nerabdator sa vad cum o sa decurca lucrurile in acest prim duel din finala. Cele doua echipe par mai puternice si mai pregatite ca oricand.

Va reusi James sa surprinda inca o data, sau achizitia lui Durant va fi hotaratoare pentru Warriors?

Cleveland joaca altceva in acest playoff, chiar daca Warriors au castigat toate partidele pana in finala, este mai impresionant parcursul lui LeBron James & co., acestia limitandu-si foarte bine adversarii si fiind liderii din postseason la linia de 3 puncte.

Ne asteapta un prim show impresionant la Oracle Arena. Chiar daca ma astept la un meci strans, dar credit celor din Oakland pentru primul meci, si totodata ma astept la multe puncte puse pe tabela, ambele echipe jucand rapid si avand aruncatori de elita la linia de 3.

Pont NBA: Golden State Warriors castiga si peste 223.5 puncte in meci > 2.60 @Unibet

Bilant playoff NBA: 37 0 18

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi NBA Draft – Echipele de peste ocean se intaresc cu tineri talentati Ponturi NBA Draft - Echipele de peste ocean se intaresc cu tineri talentati Sursa foto: www.nba.com Am incheiat atat sezonul, cat si playoff-ul NBA cu mult mai multe pronosticuri castigatoare decat...
Ponturi baschet – Sergio Lull si Real Madrid pierd titlul daca nu castiga in Valencia Ponturi baschet - Sergio Lull si Real Madrid pierd titlul daca nu castiga in Valencia Sursa foto: www.acb.com In meciul precedent, dupa ce Real Madrid a dominat clar startul de meci, s-a produs un s...
Ponturi baschet – Jucatorii de la Valencia au reusit sa fure un meci in Madrid Ponturi baschet - Jucatorii de la Valencia au reusit sa fure un meci in Madrid Sursa foto: www.acb.com Finala ligii Endesa tocmai a devenit mai palpitanta dupa ce Valencia, ocupanta locului 3 in sez...