Sportingbet

Ponturi baschet – Veteranii de la Grizzlies inca mai pot duce greul

Sursa foto: www.nba.com

Noul format ne-a adus implicit si castiguri frumoase si o relansare in luna decembrie, in care mersul nu a fost tocmai cel mai minunat. Astazi avem multe echipe in back-to-back si trebuie sa fim atenti cum ne alegem meciurile.

Hawks vs Wolves

 • Mike Budenholzer pare sa fi reglat marile probleme ale celor din Atlanta, insa defensiva inca scartaie. Cei de la OKC au profitat de acest lucru, iar daca Magic au reusit sa inscrie 131 de puncte in Atlanta, Wolves au tot potentialul din lume.
 • Tom Thibbodeau a reusit sa “resusciteze” putin echipa din Minneapolis, iar dupa deplasare victorioasa din Chicago, lucrurile par sa se inchege pentru Zach LaVine, Andrew Wiggins si Big Kat.

Pronostic: Minnesota Timberwolves over 103.5 puncte

 • Incredere 80%

Pelicans vs OKC

 • Oklahoma nu trece prin cea mai buna perioada a sezonului, iar accidentarea lui Oladipo continua sa-i raneasca in continuare. Chiar daca Westbrook inscrie o tona de puncte, uneori nu este indeajuns, cum s-a vazut si cu Atlanta, iar atunci incepe frustrarea si pe faza defensiva.
 • Cum OKC nu joaca deloc la fel in deplasare precum acasa, Pelicans sunt favoriti in opinia mea, singurul lor dezavantaj fiind postura de B2B. Au trecut usor de Philly aseara si fara prea multa risipa de energie si ma astept ca Anthony Davis sa faca show!

Pronostic: New Orleans Pelicans over 103.5

 • Incredere 85%

Jazz vs Kings

 • Ambele echipe au disputat meciuri seara trecuta, insa una singura s-a facut de ras (Jazz), pe cand cealalta a revenit foarte frumos pentru a obtine victoria intr-un meci cu foarte multe puncte.
 • Oracle este clar ca nu le-a priit celor de la Jazz, insa odata intorsi acasa, Sacramento Kings vin sa bata la usa lor, iar DeMarcus Cousins si-a adus echipa sub linia playoff-ului (unde nu au mai fost de ceva timp), iar Kings vor dori sa profite de astfel de oportunitati.

Pronostic: Sacramento Kings +7.5 AH

 • Incredere 80%

Pistons vs Grizzlies 

 • Memphis Grizzlies a controlat meciul de ieri cap-coada si am avut mare noroc ca pronosticul nostru a fost verde. Acestia au avut constanta in joc, cu o medie de 24 de puncte pe sfert, pe cand Celtics au avut noroc cu ultima repriza.
 • De partea cealalta, lucrurile merg rau in Motor City pentru baietii lui Van Gundy (care a iesit destul de sifonat de presa dupa ultimele rezultate proaste), iar Memphis fiind o echipa cu dorinta de victorie, cred ca vor profita de “amorteala” ce pluteste deasupra lotului din Detroit.

Pronostic: Memphis Grizzlies over 89.5

 • Incredere 85%

Vlad

Analist baschet & NFL

Stastistica octombrie ponturi baschet: 15W – 9L

Stastistica noiembrie ponturi baschet: 37W – 30L – 2V

Stastistica decembrie ponturi baschet 21W – 16L

Betano

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – AC Milan – Empoli – Serie A Ponturi fotbal - AC Milan - Empoli - Serie A sursa foto: skysports.com Incepand cu ora 16:00, "San Siro" va gazdui disputa dintre AC Milan si Empoli, acolo unde ma astept la un meci in care echipa g...
Ponturi fotbal – Sassuolo – Napoli – Serie A Ponturi fotbal - Sassuolo - Napoli - Serie A sursa foto: skysports.com In aceasta dupa-amiaza de la ora 13:30 va avea loc disputa dintre Sassuolo si Napoli, cele doua urmand sa se intalneasca pe "Ma...
Ponturi fotbal Aston Villa – Birmingham – Championship Ponturi fotbal Aston Villa – Birmingham – Championship Sursa foto: skysports.com Duminica, de la ora 14:00, Aston Villa intalneste Birmingham, in cel mai asteptat meci al orasului Birmingham, partid...