Unibet

Ponturi Tenis Troicki – Paire – Stuttgart (GER)

Sezonul de iarba a inceput de putin timp, iar noi ne putem indrepta atentia spre meciurile ce se desfasoara pe suprafata verde. Astazi, de la ora 12:00, avem disputa Troicki – Paire, iar noi avem un pronostic foarte bun pentru biletul zilei.

Troicki se afla pe locul 40, o pozitie nu neaparat rea pentru Viktor, tinand cont de jocul sau. Sarbul a castigat un titlu in 2016, la Sydney, si mai bifat o finala la Sofia (BUL), si o “optime” la French Open. Apoi insa, odata cu sezonul de iarba, a inceput caderea pentru Viktor. Putem spune ca, din fericire pentru el, acum nu mai este cazul. Asta deoarece Troicki n-a avut tocmai cea mai reusita stagiune.

Cel mai bun rezultat al sau a fost o semifinala la Istanbul, pe zgura. La Melbourne a iesit in turul III, in timp ce la Roland Garros n-a putut sa treaca de Basilashvili (GEO), in runda secunda.

Betano

Paire se gaseste pe locul 49 in clasamentul baietilor, iar actualul sezon l-a inceput extrem de bine, cu semifinale la Chennai (IND) si Montpellier (FRA). Ca de obicei, a urmat adevarata fata a lui Benoit, un tenismen foarte talentat, insa prea capricios.

Pe zgura, unde-l vedeau ceva mai implicat, n-a izbutit decat o semifinala la Marrakech (MAR). La Paris, a fost scos de Nadal, in primul tur.

Surprinzator, Paire n-a avut niciodata rezultate bune pe iarba, asta desi se poate axa, prin prisma jocului sau, pe aceasta suprafata. Serveste bine, vine des la fileu, iar francezul stapaneste, cat de cat, orice lovitura din arsenalul unui profesionist. De cealalta parte, Viktor se simte excelent aici, la Stuttgart, unde a jucat finala din 2015, pierduta cu Nadal. Spontan si cu idei variate de joc, Troicki a avut mereu probleme cu adversari ce izbuteau sa-l aduca intr-o rutina. Acum, contra lui Benoit, nu cred ca poate sa fie cazul, deoarece francezul nu duce 2 gameuri la fel, dar cel putin 2 seturi. Nu vad cum sarbul ar putea sa scape victoria.

Pronostic Troicki – Paire: Troicki castiga, la o cota de 1,52 la Unibet

Articol scris de Paul: 13W -6L – 2D

Oferta pariuri online si cote Troicki – Paire

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal Ansan Greeners – Busan – K League Challenge Ponturi fotbal Ansan Greeners – Busan – K League Challenge Sursa foto: kleagueunitd.com Luni, 26 iulie, de la ora 13:30, in Coreea de Sud este etapa, Ansan Greeners intalneste Busan, intr-un meci di...
Ponturi fotbal Seoul – Daejeon – K League Challenge Ponturi fotbal Seoul – Daejeon – K League Challenge Sursa foto: kleagueunited.com Luni, 26 iunie, de la ora 14:00, pe “Seoul Olympic Stadium” are loc meciul dintre Seoul si Daejeon, duel din runda c...
BILETUL ZILEI (25.06.2017) @ Goerges vs. Sevastova # Mallorca BILETUL ZILEI (25.06.2017) @ Goerges vs. Sevastova # Mallorca "BILETUL ZILEI" este un alt proiect pe care ma bazez în sezonul regulat si consta în formarea unei cote care ne permite sa ne dublam sau ...