Sportingbet

Ponturi Tenis Robert – Tomic – Stuttgart (GER)

Astazi, de la ora 15:30, avem partida Robert – Tomic, in cadrul turneului de la Stuttgart. Sigur, nu putem sa ne incredem in constanta lui Bernard, dar oare are cum sa intampine australianul probleme in aceasta disputa?

Robert a terminat anul 2016 pe locul 54, senzational pentru un tenismen de 36 de ani, dar acum Stephane este doar o prezenta pasagera in circuit, clasat pe pozitia a 139-a. Daca in stagiunea trecuta francezul a avut un challenger castigat la New Delhi (IND), pe hard, plus o finala la Guadalajara (MEX), in sezonul actual nimic nu s-a mai legat.

Stephane are o singura victorie in circuit, la Indian Wells. E drept, n-a jucat la multe turnee, dar chiar asa? E logica aceasta cadere in clasament.

Sportingbet

Tomic n-a luat niciun trofeu anul trecut, insa a fost o stagiune decenta pentru australian, cu destule rezultate bune – finala, la Acapulco (MEX), pe hard, si semifinale la Brisbane si Londra. Acum este pe locul 48, pozitie modesta pentru talentul sau.

Doar la Australian Open si Istanbul a legat Bernard doua victorii, asa ca putem considera sezonul 2017 unul ratat pentru tenismenul de la Antipozi. Totusi, Tomic a bifat cateva succese anul trecut pe iarba, ajungand in turul IV la Wimbledon si-n semifinale la Londra.

Avem de-a face cu doi jucatori iesiti din forma, dar suprafata s-ar putea sa-i fie benefica australianului. Acesta serveste foarte bine, ideal pentru iarba, avand si un forehand extrem de plat, greu de returnat in conditiile acestea de joc. Nu cred ca-l subestimez pe Robert cand spun ca Tomic nu are cum sa se incurce si ar trebui sa castige in doua seturi, pariu ideal pentru biletul zilei.

Pronostic Robert – Tomic: Tomic 2-0 la seturi, la o cota de 1,54 la Unibet

Articol scris de Paul: 13W- 6L -2D

Oferta pariuri online si cote Robert – Tomic

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal Ansan Greeners – Busan – K League Challenge Ponturi fotbal Ansan Greeners – Busan – K League Challenge Sursa foto: kleagueunitd.com Luni, 26 iulie, de la ora 13:30, in Coreea de Sud este etapa, Ansan Greeners intalneste Busan, intr-un meci di...
Ponturi fotbal Seoul – Daejeon – K League Challenge Ponturi fotbal Seoul – Daejeon – K League Challenge Sursa foto: kleagueunited.com Luni, 26 iunie, de la ora 14:00, pe “Seoul Olympic Stadium” are loc meciul dintre Seoul si Daejeon, duel din runda c...
BILETUL ZILEI (25.06.2017) @ Goerges vs. Sevastova # Mallorca BILETUL ZILEI (25.06.2017) @ Goerges vs. Sevastova # Mallorca "BILETUL ZILEI" este un alt proiect pe care ma bazez în sezonul regulat si consta în formarea unei cote care ne permite sa ne dublam sau ...