888sport

Ponturi Tenis Giraldo – Granollers-Pujol – Sydney (AUS)

Marti dimineata, de la ora 06:00, cred ca avem un meci ce ne poate aduce profit pe biletul zilei. Este vorba de Giraldo – Granollers-Pujol, iar noi ar trebui sa mergem cu toata increderea pe spaniol.

Giraldo se afla pe locul 90, dar columbianul este mai degraba cunoscut publicului din Romania datorita relatiei cu Sorana Cirstea. Santiago se afla pentru al saptelea sezon consecutiv in Top 100, dar parca constanta nu mai face parte din arsenalul sau. Se mentine aici deoarece participa la multe turnee prin America de Sud. In 2016, a cucerit doua challengeruri, dintre care unul pe hard. A fost primul din cariera pe o astfel de suprafata.

Evident, se decurca mult mai bine pe zgura, iar backhand-ul cu doua maini il ajuta enorm. Dar, la doar 29 de ani, Giraldo pare lipsit de motivatie. Pare ca si-a atins maximul, iar acum este total depasit de situatie. A fost eliminat in al doilea tur al calificarilor de catre Monteiro (BRA), dar profita de faptul ca Verdasco nu mai ia parte la turneu.

888sport

Granollers-Pujol este un iberic in varsta de 30 de ani clasat pe locul 37 ATP. Are patru titluri in cariera, iar in 2012 ocupa cea mai buna pozitie din cariera, locul 19. Este un jucator de zgura, insa care se poate adapta si pe alte suprafete, asta datorita unui serviciu mai mult decat decent. Poate sa tina mingea in joc si se descurca de pe fundul terenului.

In 2016, a avut doar un challenger castigat la Irving (SUA), stagiunea sa fiind preponderent buna in prima jumatate, pentru ca mai apoi ibericul sa scada ritmul, fiind eliminat de multe ori in turul inaugural al turneelor.

Ibericul se afla la primul sau turneu in 2017, dar am incredere in el in aceasta disputa. Chiar daca Giraldo conduce H2H 3-1, victoriile au venit in perioada buna a columbianului. Cei doi s-au intalnit si-n 2016, iar Santiago a abandonat la Irving, la 1-0 la seturi pentru Marcel. Pe aceasta suprafata dura de la Sydney, Granollers-Pujol poate raspunde schimburilor lungi si va veni cu un plus, la serviciu. Mi se pare un tenismen extrem de constant si nu cred ca va face foarte multe erori. De aceea, am sa merg pe mana lui.

Pronostic Giraldo – Granollers-Pujol: Granollers-Pujol castiga, la o cota de 1,54 la Unibet

Articol scris de Paul: 9W – 11L

Oferta pariuri online si cote Giraldo – Granollers-Pujol

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Biletul noptii hochei NHL 27 Martie 2017 Biletul noptii hochei NHL 27 Martie 2017 Nu am mai oferit de ceva vreme un Bilet al noptii din NHL si am considerat ca la noapte avem meciuri favorabile pentru acest tip de bilet. Avem patru meciuri ...
Value bet hochei NHL 27 Martie 2017 Value bet hochei NHL 27 Martie 2017 Winnipeg Jets - Vancouver Canucks (SUA NHL, ora 3:00) Jets si Canuks se intalnesc la noapte pentru a face spectacol. Mie personal mi se pare cel mai interesant du...
Ponturi NBA – Vlad mizeaza 150 RON pe “Barbosul” James Harden Ponturi NBA - Vlad mizeaza 150 RON pe "Barbosul" James Harden Sursa foto: www.dunk360.com Ieri le-am luat banii fara pic de emotii si astazi cu increderea consolidata, mergem pe mana celor de la Hou...